Skräddarsytt Supreme utomhus biltäcke

Dessa skräddarsydda Supreme utomhus biltäcken tillverkas unikt för varje bilmodell. Det andas mycket väl, är mycket vattenavvisande och kan läggas på både torr och blöt bil. Det avancerade trelagers materialet är både starkt och stretchbart, och ger ett oöverträffat vattentätt* utomhusskydd.

Varje täcke är helt skräddarsytt, men av pris/materialskäl delas de in i olika storlekar. Om du är osäker på vilken storlek du skall ha till din bil, vänligen sänd oss ett enkelt e-mail och fråga. Om beställer utan att kontakta oss, vilket går jättebra, så kan det hända vi kommer tillbaks till dig ifall du behöver en större eller mindre storlek till din bil, om så är fallet.

Detta täcken är individuellt tillverkade för hand i Europa till respektive bil, de tillverkas endast på order efter beställning.

Biltäcket skyddar mot fågelspillning, nedfall från träd, regn, snö och frost. Det skyddar naturligtvis även mot UV-ljus, damm och fukt. Det är ett par millimeter tjockt och skyddar därmed även mot lättare tryck utifrån, och förhindrar repor. I tillägg är det mycket mjukt och vattenavvisande.

Biltäcket kommer med en förvaringsväska inkluderad. Biltäcket finns endast att få i grå färg.

Om du vill komma och se och känna på materialet innan du beställer, är du mycket välkommen till vårt Showroom på Orust (observera dock att du måste boka tid först, så vi säkert finns på plats).

Storleksguide:
Bilar – de flesta normalhöga bilar
Limos – de flesta normalhöga bilarna, men mycket långa
4x4s – de flesta Jeepar, Land Rovers, eller andra ”normala bilar” med högre markfrigång
Vans – De flesta skåpbilar/vans
Vintage – Normalt alla bilar som är äldre än år 1945
Hör gärna av dig på e-mail om du är osäker och vill kolla vilken storlek du skall välja till din bil.

Normal leveranstid: ca 6-8 veckor, dessa täcken tillverkas för hand på order.

Vänligen kontakta oss om du har någon fråga om detta täcke är lämpligt för användning till din bil, till exempel skall du kolla med oss om din bil skall förvaras där det INTE är ett solitt hårt underlag/asfalt/eller motsvarande. Eller om din bil har blivit omlackerad de senaste åren. Eller om din bil är gjord i fiberglass eller kolfiber eller om du har cellulosa lack. 

Vänligen observera – vid vissa tider på året (speciellt på vintern) när lufttemperaturen varierar ofta, så är det alltid så med utomhus biltäcken att de inte helt kan hindra kondens att samlas på bilen. Den kalla ytan på bilen drar till sig kondens pga det varma mikroklimatet under biltäcket, men eftersom detta biltäcke andas väl så kommer temperaturen att jämnas ut och kondensen försvinna från bilen med lite tid. Om du oroas över att kondens bildas under perioder med högre luftfuktighet, så rekommenderar vi dig att ta bort biltäcket ett kort tag för att låta både täcke och bilen lufta till sig lite extra.

* Vid mycket kraftigt regnfall, så kommer en del vatten att ta sig igenom täcket och dess sömmar. Detta är helt normalt och vattnet kommer att andas ut genom täcket igen när täcket torkar.

För att få korrekt pris (med avseende på material och arbete som påverkas av bilens storlek), vänligen välj den storlek som bäst beskriver din bil. Du ser den tillkommande merkostnaden för respektive storlek inom parantesen.

7,295.00 kr

Kort produktinfo

Helt skräddarsytt utomhus biltäcke för allra bästa passform. Täcket skyddar oerhört väl, andas bra och är mycket vattenavvisande och lämpligt för långvarig förvaring, men samtidigt mjukt…

Mer information

Vikt5 kg
Mått70 × 40 × 30 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Skräddarsytt Supreme utomhus biltäcke”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…