Skräddarsytt Form-Fit biltäcke – exklusiv stretch

(4 customer reviews)

Mjukt, lyxigt och stretchbart material som följer bilens kurvor och konturer. Skräddarsytt efter din exakta bilmodell.

Insidan av materialet består av 100% bomull som luckrats upp till en fleece-liknande yta. Detta är vårt mest lyxiga inomhusbiltäcke – skapat för bilar som inte körs dagligen. Form-Fit överdraget har en mycket exakt passform som precis följer bilens kaross och därmed dess form, konturer och vackra linjer.

Form-Fit materialet är uppbyggt av ett ytterlager med vävt polyester som har Lycra/Spandex® för att skapa stretch och ”form-minne”. Stretchen ger den exakta passformen utmed bilens kaross och ”minnet” syftar till att få biltäcket att behålla formen över en lång tidsperiod. Den uppluckrade ytan av 100% bomullsfibrer på insidan ger en fleece-liknande mjuk yta. Slutresultatet är en oerhört fint material som ger en härligt mjuk känsla.

Materialet kan ge visst skydd mot tryckskador utifrån. Materialet ”andas” mycket väl och förebygger att ånga och värme fastnar under bilöverdraget. Form-Fit biltäcken finns att få i sex olika färger; svart, mörkgrå, mörkblå, silvergrå, ”Hunter Green” och röd.

En standard förvaringsväska i samma färg och tyg som biltäcket ingår i priset. Vill du har en mer exklusiv väska med dragkedja och i fler färger, kan du välja detta som tillval mot liten extra kostnad.

Längden på biltäcket avgör priset, så genom att mäta din bils längd från främre stötfångare till bakre stötfångare kan du nedan se prisbilden.

Normal leveranstid är ca 4-6 veckor, då biltäcket skräddarsys i USA till just din bilmodell och dina färgval.

Se även videobeskrivning här nedanför.

 kr

Svart [+0.00 kr]

Charcoal Grey [+0.00 kr]

Mörkt Blått [+0.00 kr]

Silver Grey [+0.00 kr]

Klar Rött [+0.00 kr]

8,495.00 kr15,895.00 kr

Kort produktinfo

Mjukt, lyxigt och stretchbart material som följer bilens kurvor och konturer. Skräddarsytt biltäcke till din exakta bilmodell. 6 standardfärger…

Ytterligare information

Vikt6.0 kg
Mått100 × 50 × 40 cm
Välj storlek på biltäcket

, , , , ,

4 recensioner av Skräddarsytt Form-Fit biltäcke – exklusiv stretch

 1. Jan Bjerrum Bach

  Perfekt – tak!
  Yours sincerely, Jan Bjerrum Bach

 2. Frode Hellerud

  Passer helt perfekt på min MX-5.
  Og fargen er fin og grønn som bilen.

 3. Johan

  Täcket anlände igår. Passar perfekt 🙂 !
  Med vänlig hälsning, Johan

 4. Robbin Grönstedt

  Har provat flera billigare överdrag och blivit lika besviken varje gång. Men nu hittade jag helt rätt. Detta överdrag motsvarar alla mina förväntningar. Förutom att den skyddar lacken och gör att bilen inte blir så dammig så är överdraget väldigt snyggt i och med att det följer bilens former. Ser riktigt lyxigt ut. Jag är helnöjd och ska köpa ett likadant till min andra veteranbil.

Visa recensioner på alla språk (7)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 19 =

Video