Kontakt

Vi vill vara så tillgängliga som möjligt för dig. 

Säkrast och snabbast nås vi genom att du sänder oss ett mail till info@toplift.se för att komma i kontakt med oss.

I andra hand rekommenderar vi att du sänder meddelande genom kontaktformuläret här nedan.

Du kan även ringa till oss, men det är inte alltid vi har möjlighet att svara. Att vi önskar/behöver arbeta på detta vis beror på tre anledningar:

1. Många gånger behöver vi information om din bilmodell, årsmodell och annat för att kunna kontrollera en storlek, pris eller annan information. Vi har inte möjlighet att ha all information – tex en snabb prisuppgift – i huvudet (lite för många artiklar och ofta specialversioner/ valmöjligheter) och vi är inte alltid på plats i/kan se status i lagret för att kunna svara på studs om en viss produkt finns hemma eller ej. Av denna anledning får du alltså oftast snabbast och bäst hjälp genom att sända oss lite information på e-mail först, och vi kan då direkt komma vidare med din förfrågan.

2. Peter (som utgör den huvudsakliga arbetskraften i Toplifts verksamhet) arbetar även inom Räddningstjänsten på Orust. Då olyckor, bränder och beredskap (och övning/förberedelser/efterarbete) kan ske lite när som helst är det svårt att veta på förhand exakt när Peter kommer vara borta från arbetet i Toplift. Svarstiden på e-mail kan därför variera lite (från supersnabbt till kanske ett par dagar som längst). Vi förstår det kanske kan kännas lite frustrerande när man ”bara vill ha ett snabbt svar”, men hoppas även att du som kund ser värdet av engagemanget inom den lokala Räddningstjänsten som en positiv insats för samhället och tredje man.

3. Som för de flesta företag, så kan vi eventuellt vara upptagna med en kund för tillfället eller arbetar med leveranser för att få ut beställda varor till kunderna. Vi är en liten organisation – som hoppas erbjuda fördelen av väldigt personligt bemötande – men kanske nackdelen av att tidvis behöva välja vart vårt fokus för stunden behövs som mest. Vi ser dock alltid ditt mail och informationen från kontaktformuläret och återkommer så snart vi har möjlighet.

Vi tar emot förfrågningar och beställningar så ofta vi kan, även helger och kvällar. Webbutiken är alltid öppen dygnet runt och vi är gott tillgängliga på e-mail. För att besöka vårt Showroom eller hämta varor ber vi dig boka tid (via e-mail). Vi kan såklart även ringa upp dig vid behov, och då oftast på kvällstid eller dagtid på helger. Om du vill att vi skall höra av oss på telefon, vänligen sänd oss ett e-mail till info@toplift.se eller genom nedan kontaktformulär (med lite information, se punkt 1 och 2 ovan). 

Hjärtligt Välkommen! 

Adress:
Toplift AB
Änghagen 421
472 91 Stillingsön (Orust)

E-mail:
info@toplift.se

Telefon:
0304-434 34 (t Kontor, Lager & Showroom)
070-228 28 56 (t Peter)

Skype: toplift1

Öppettider: Förfrågningar och beställningar tas emot så ofta vi kan, även kvällar och helger. Webbutiken är alltid öppen. Sänd oss gärna ett e-mail eller använd kontaktformuläret ovan om vi inte har möjlighet att svara i telefon, så återkommer vi så snart det är möjligt. För att besöka vårt Showroom eller hämta varor ber vid dig alltid avtala en tid med oss först (via e-mail, se information ovan).