Info om Toplift

Toplift grundades 1998 med en ide om att erbjuda hardtoplyftar till ägare av Cabriolet eller Roadsterbilar. Genom åren har vi funnit att Cabriolet- och Roadsterägares stora passion för sina fordon, innebär behov även på andra områden.

Därför erbjuder nu Toplift även modellspecifika vindskydd, moduler för fjärrmanövrering av tak/sufflett och fönster, bilvårdsprodukter i allmänhet och för suffletter i synnerhet, GPS-spårare och rullställningar till hardtop. Fler exempel på eftertraktade produkter är skräddarsydda biltäcken vid förvaring inomhus eller utomhus, samt helt skräddarsydda och personliga bilmattor.

Gemensamt för alla produkter som Toplift erbjuder är att de skall vara “av allra högsta kvalitet, med suverän passform och goda möjligheter att personifiera”.

Toplift drivs av Peter Svensson sedan 2005.

peter_pa_toplift_1500På Sveriges tredje största ö, Orust, i lantlig och kustnära miljö har Toplift.se kontor, lager och Showroom. Här finns ett demonstrations-exemplar av varje produkt att kika på, testmontera eller provköra. Hör alltid av dig innan ett eventuellt besök, så att vi säkert finns på plats när du kommer förbi. Läs mer om hur du hittar hitkontaktar oss och våra generösa öppettider genom att följa länkarna.

Vi ser fram emot din förfrågan, ditt besök eller beställning.
Hjärtligt välkommen!

 

Företagsuppgifter:

Adress:
Toplift AB
Änghagen 421
472 91 Stillingsön (Orust)

Telefon:
0304-434 34 (t Kontor, Lager & Showroom)
070-228 28 56 (t Peter)

E-mail: info@toplift.se

Skype: toplift1

Öppettider: Förfrågningar och beställningar tas emot så ofta vi kan, även kvällar och helger. Lämna ett meddelande eller mail om vi inte svarar direkt, så återkommer vi så snart det är möjligt. För att besöka vårt Showroom eller hämta varor ber vid dig alltid avtala en tid med oss först.