Pressrelease: Toplift lanserar Skräddarsydda bagageväskor till Cabriolet- och Roadsterbilar

Skräddarsydda bagageväskor som passar perfekt i bilens bagageutrymmen – även med taket nerfällt. Maximalt utnyttjande av utrymmet i kofferten, snyggt och välorganiserat, enkelt att packa och lyfta ur bagaget vid ankomst.

Antal väskor varierar beroende av bilmodell. Varje uppsättning väskor är unikt konstruerade för att passa bagageutrymmet i bilen (alltså helt unika för biltypen).

bagagevaskor_ford_mustang_fram

bmw_4serie_bagagevaska_tva_vaskor

Ofta inkluderas både större rejäla bagageväskor av handbagagekaraktär, tillsammans med mindre väskor. De större bagageväskorna har ofta utdragbart handtag i kraftigt aluminiumutförande och kullrade hjul med dämpning. Med en ram konstruerad i metall- och plastkomposit blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att t ex kläder i väskorna undgår att skrynklas.

– ”Väskorna kommer med urtagbart dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång. Det känns proffsigt på något vis att packa bilen med dessa väskor, då det bara är att lyfta ur dem och gå in hotellreceptionen när man kommer fram”, säger Peter Svensson på Toplift.se

Bagageväskorna fås i svart färg och har kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna.

Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Bagageväskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Se ett stort antal bilder, och exakt presentation av väskorna till varje bilmodell i webbutiken www.toplift.se

Bagageväskorna kan normalt levereras på knappt 2 veckor. Priset varierar från

2195,00 – 4795,00 kr inklusive moms, beroende på antalet väskor och bilmodell.

Skräddarsydda bagageväskor finns bland annat till följande bilmodeller:

Audi R8 / BMW Z3, Z4 (E89), 3-serie (E93), 4-serie (F33) / Fiat 124 Spider / Ford Mustang Cabriolet 2015 / Jaguar F-type / Mazda MX5, MX-5, Miata ND / Mercedes SLK (R170, R171, R172), CLK, SL (R230, R231), E-Klass Cabriolet, AMG GT/ GTS / Opel Cascada / Porsche 911 (996, 997), 981, Boxster (986, 987), Cayman / Saab 9-3 / Volkswagen VW Eos, Golf 6, Beetle Cabriolet

Bildmaterial & prov inför test/reportage:

Se alla olika lasthållare hos Toplift, genom att följa denna länk: https://www.toplift.se/produktkategori/skraddarsydda_bagagevaskor/?lang=sv

Hör gärna av dig om du önskar fler bilder i hög upplösning eller om du önskar låna ett fysiskt exemplar inför ett test eller reportage.

Om Toplift.se

Toplift grundades 1998 med en ide om att erbjuda hardtoplyftar till ägare av Cabriolet- och Roadsterbilar. Genom åren har vi funnit att Cabriolet- och Roadsterägare även har andra specifika behov på visa områden, såsom vindskydd, fjärrmanövrering av tak/sufflett och fönster, bilvårdsprodukter för suffletter och Hardtop lyftar och bagageväskor. Andra intressen är att skydda bilen vid förvaring med skräddarsydda biltäcken, eller nya skräddarsydda bilmattor. Gemensamt för alla produkter som Toplift erbjuder är att de skall vara “av allra högsta kvalitet, med suverän passform och goda möjligheter att personifiera”.

Genom att vara i kontinuerlig kontakt med Cabriolet- och Roadsterägare, får Toplift kunskap om vanliga behov och individuella önskemål, vilket ger oss möjlighet att fortsätta finna och utveckla nya unika specialprodukter för alla som gillar körning under bar himmel.

Kontaktuppgifter till Toplift AB:

Peter Svensson / info@toplift.se / Tel 0304-434 34 /
Mobil: 070-228 28 56

Adress: Änghagen 421, 472 91 Stillingsön (Orust)

Läs gärna pressmeddelandet i sin helhet, i sektionen för media här på webbsidan.