Skräddarsydda bagageväskor – en sektion för inspiration

Toplift samarbetar i symbios med fabriken vad gäller tillverkningen av bagageväskor, vilket innebär att du kan få i stort sett vilka modifieringar du vill på väskorna. Nedan visas ett stort antal exempel på läckra väskor som levererats till kunder. Vi hoppas dessa ger dig god inspiration till vad som är möjligt – och nästan allt är just möjligt!

För att få ett prisförslag på den design du önskar på dina bagageväskor behöver du kontakta oss. Skicka ett e-mail på info@toplift.se eller använd kontaktsektionen här på webbsidan och berätta för oss hur du tänker dig dina väskor. Vi återkommer till dig med pris på de väskor du önskar.

De allra flesta exemplen nedan är handgjorda väskor i äkta läder som gjorts precis efter kundönskemål. Som du ser finns möjligheten att ta bort eller ersätta standardlogotypen på väskorna mot en egen broderad logga eller text. Du kan välja färg på det äkta lädret och färg på sömmarna. Även insidan kan i vissa fall vara möjlig att ändra. Likaså kan du välja diamantstickning på framsidorna eller pressat diamantmönster. Eller varför inte kontrasterande handtag och paneler i äkta läder, i en annan färg än väskorna?

Så, låt oss se mer på helt unika exempel som levererats till kunder så långt. Du kan klicka på de mindre bilderna för att få upp dem i större format. Vi ser fram emot att höra dina idéer för hur dina väskor skall vara utformade!

inspiration bagageväskor rött läder vit söm aston martin
Komplett uppsättning bagageväskor i äkta rött läder med vita sömmar till en Aston Martin
bagageväskor porsche 992 rear yellow stitch customer picture
Luggage bags Porsche 992 rear yellow stitch – customer picture
inspiration bagageväskor grön läder gul söm aventador
Bagageväskor i grönt läder med gul söm och egen logotyp till Lamborghini Aventador
inspiration bagageväskor svart läder orange söm audi r8
Svarta bagageväskor med orange söm för en Audi R8
inspiration bagageväskor beige läder gul söm ferrari portofino
Bagageväskor beige läder och gul söm till Ferrari Portofino