SmartTop BMW 4/M4 Cabriolet (F33/F83)

(4 customer reviews)

Med en SmartTop modul installerad kan du öppna och stänga taket medans du kör. Endast en kort knapptryckning räcker. Du behöver alltså inte längre alltid stanna bilen när du vill öppna eller stänga taket. Du kan även ”fjärröppna/stänga” bilens tak, genom att trycka på orginalnyckeln, samtidigt som du är på väg till/från bilen.

Denna SmartTop passar BMW 4/M4 Cabriolet (F33/F83). Här nedan ser du huvudegenskaperna med BMW 4-serie SmartTop:

 • Fjärrstyr taket Öppna/Stäng taket på distans, genom att trycka på orginalnyckeln.
 • Individuellt programmerbar Ställ in alla funktioner på modulen så de passar dina egna önskemål. Du gör det inifrån bilen via knapptryckningar på panelen och blinkande ljus ger svar om vilken inställning som valts. 
 • Öppna/Stäng taket medans du kör Ställ in vilken hastighet som skall vara högsta tillåtna (max 60 km/h).
 • Endast en kort knapptryckning räcker Det räcker att göra ett kort tryck på ”öppna/stäng” knappen för att automatiskt fälla eller öppna taket.
 • Passivt / Osynligt läge Stäng av hela modulen med en enkel sekvens av tryckningar på nyckeln. Perfekt när någon annan än du skall köra bilen. 
 • Bekvämlighetsfunktion Stäng av/sätt på tändningen utan att avbryta processen med att fälla/öppna taket.
 • Separat fönsterkontroll Fjärröppna eller stäng bilens fönster på distans, utan att aktivera fällning/stängning av bilens tak.
 • Omvänd knapptryckning En funktion som gör att du kan ändra riktningen på knappen i mittpanelen, så att den istället kan ”dras för att öppna” och ”tryckas ner för att stänga”.
 • Plug-in installation som enkelt kan tas bort Du kan när som helst ta bort SmartTopen, kanske om du skall sälja bilen eller lämna tillbaks en hyrd bil i orginalskick.
 • Plug-n-Play Kabeldragning Unik skräddarsydd design av kabeldragning gör installationen enkel och snabb.
 • USB Port för uppdateringar och enkelt välja inställningar Denna modul kan konfigureras och uppdateras genom att koppla den med USB kabel till din Mac eller PC.

Vänligen sänd oss e-mail (info@toplift.se) om du, innan du beställer, önskar motta information om hur SmartTOPen monteras i bilen. Monteringsinformationen är mycket tydlig, men endast tillgänglig på engelska.

Se videopresentation nedan, hur SmartTopen fungerar!

* Vänligen observera att i några enstaka fall, för just BMW 4-serien cabriolet, så är det inte möjligt att ta sig in i programmeringsläget inifrån bilen, för att ändra inställningar i SmartTOPen. Vi har haft en enda kund så långt som erfarit detta. Det ändrar inte på funktionen i SmartTOPen på något vis, den fungerar precis som tänkt i bilen och inställningar kan fortfarande ändras via program på datorn och uppkoppling via USB till modulen. Tillverkaren är medveten om detta, men för tillfället finns ingen lösning (möjligen kan det komma i framtida uppdateringar). Det är endast för ett fåtal BMW 4-serie bilar som detta uppenbarar sig, för de allra flesta fungerar programmeringen inifrån bilen. Vi vill upplysa om det innan du köper dock, så du vet om att det kan vara fallet (om än inte så troligt) med just din bil.

Normal leveranstid: Vanligen ca 2 veckor.

5,995.00 kr

SKU: smarttop_bmw_4serie_f33_cmb4_001 Categories: , Tags: , , , , ,

Description

Öppna/Stäng ditt tak medans du kör. Endast en kort knapptryckning räcker. SmartTop:en kan programmeras med USB…

Additional information

Weight1 kg
Dimensions20 × 15 × 10 cm

4 reviews for SmartTop BMW 4/M4 Cabriolet (F33/F83)

 1. Kjell Lindqvist

  En Mycket lättmonterad ”Måste” pryl till din 4 seriecabbe.
  Pluggin montage görs på några minuter och enkel manual för inställningarna både via PC & Mac. samt direkt i Bilen med några enkla knapptryck och med hastighetsmätaren & Varvräknaren som ”indikatorer”
  Måste också nämna den fina servicen och supporten från Peter & Toplift

 2. Daniel Ulfseke

  Smarttop… otroligt att det inte ingår i en cabriolet redan från början?
  Riktigt bra och enkel affär med Toplift som skötte allt snyggt från beställning till installation(som man gör själv). Smidigt att programmera, enkel att installera. Helt enkelt ett måste, rekommenderar Toplift till alla som har en cabriolet.

 3. Jan Thernström

  Beställde min 440 cab 2017 och ville inte ha comfortöppningen då vissa tjuvar kopplar sig in via den funktionen och öppnar bilarna obemärkt. Tyvärr fick jag inte med fjärröppnig av taket då & det kan inte eftermonteras eller beställas från BMW. Fick kontakt med Peter på Top Lift och fick funktionen eftermonterad (10 minuter) på plats. Fungerar precis lika bra som orginal (hade det på min förra BMW) har tillockmed fler inställningsmöjligheter. Rekommenderar denna produkt & Peter.

 4. Erik Rydström

  Mycket nöjd med proffisionell support från Peter Svensson! Fjärrstyrningen av taket funkar perfekt.

Visa recensioner på alla språk (8)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Video

Du kanske även gillar…