Universal Soft Stretch Inomhus biltäcke

(28 customer reviews)

Universaltäcke Soft Stretch inomhustäcke, finns i 8 olika storlekar för bästa passform och 5 olika färger.

Detta Lycra och satinmaterial får täcket att sitta supertight på bilen, och ger med sitt försiktiga lyster ett mycket elegant utseende. Mycket tätt stickat material ger ett utsökt skydd från damm och andra föroreningar, samtidigt som täcket andas för att motverka uppkomst av kondens på bilen.

De diskreta sömmarna ger en avskalad finish, som lyfter fram bilens vackra former och profil. Oavsett om du har en klassisk Mini, en Porsche Boxster en BMW Z3 eller en BMW X5, så kommer detta täcke att sitta som en smäck! Nu finns även täcket att få i fem olika färger (utan extra kostnad); Svart, Marinblå, Röd, Grön och Ljusgrått. Gör ditt val nedan.

Det är även möjligt att köpa till en logotyp på biltäcket, i en färg eller flera färger. Den maximala storleken på loggan är 47 centimeter bredd eller höjd (det som inträffar först). Vänligen gör ditt val nedan (om du önskar logga eller inte). Om du vill ha logga, måste du skicka med din design i ett vanligt e-mail till oss (info@toplift.se), efter det att du gjort beställningen här i webbutiken.

Detta täcket kommer med en förvaringsväska inkluderad.

Täckets storlek påverkar priset. Vänligen välj storlek nedan och se då till vilka biltyper täcket passar. När du beställer anger du din exakta bilmodell i kundvagnen, vi kommer då även att manuellt dubbelkolla så att du får rätt storlek till din bil.

Leveranstid: Normalt 2-3 veckor (vänligen lägg på ca 1 vecka om du önskar täcke med logga)

Viktigt information om möjlig justering i färg över tid: Då material till biltäcken köps in och tillverkas i väldigt stora volymer och beställs från tid till annan, så kan det förekomma små skiftningar i färgnyans mellan en leverans och en annan. Sålunda kan även biltäcken i samma färg variera något från en leverans till en annan. Om du har beställt biltäcken tidigare och nu önskar beställa fler i samma färg och avser att visa alla täcken bredvid varandra, så ber vi dig att först fråga oss om ett prov på det nuvarande materialets färg innan du gör din beställning till oss. Vi kommer då ordna ett prov till dig på aktuellt material (tex i grå eller blå färg), som du kan jämföra med dina tidigare täcken för att se så att färgen överensstämmer tillräckligt gott. Vänligen kontakta oss innan din beställning och be om ett färgprov, ifall det är av mycket stor vikt för dig. Stort tack på förhand. 

 kr

Svart

Rött

Grått

Grönt

Blått

4,229.00 kr5,099.00 kr

Description

Detta supermjuka och stretchiga inomhustäcke är den perfekta lösningen om du inte önskar ett lite mer kostsamt skräddarsytt täcke…

Additional information

Weight4.0 kg
Dimensions100 × 40 × 40 cm
Välj den storlek du önskar

Storlek XXS, Storlek XS, Storlek S, Storlek M, Storlek L, Storlek XL, Storlek XXL (Svart eller Marinblå endast), Storlek 3XL (Svart eller Marinblå endast), Storlek 4×4/SUVs (Svart eller Marinblå endast)

28 reviews for Universal Soft Stretch Inomhus biltäcke

 1. Fredrik vilen

  Första gången jag har gjort affär med toplift.och köpt ett skräddarsytt Mulibond bil täcke
  Jag är jättenöjd med både kvalité och pass form
  Kan rekommendera detta företag/Frille kumla

 2. Håkan Andersson

  Otroligt snabb och professionell service och en högkvalitativ produkt.
  Jag är mer än nöjd och kommer med all säkerhet att rekommendera Toplift till mina cabrioletvänner!
  Med vänlig hälsning Håkan
  Audi A5 S-Line Cabriolet

 3. Nils-Åke Mårs

  Har köpt ett Universal Soft Stretch Inomhus biltäcke till min Mercedes E 250 (W213). Jag är mycket nöjd med Top Lift vid såväl mina kontakter i samband med beställning och leverans. Vidare håller även produkten en hög kvalitet som jag därför kan rekommendera.

 4. Mikael Norlin

  Tack för leverans Peter! Biltäcket passade utmärkt på vår Porsche Speedster!
  Hälsningar
  Lena&Mikael

 5. Palle

  Jättebra service.Passar perfekt till min Triumph.

 6. Per-Arne

  Mycket nöjd med mitt biltäcket och med servicen i samband med beställningen. Täcket sluter bra omkring bilen och sitter bra trots ibland dragig miljö.

 7. Fredrik

  Kanonservice från Toplift och en kanonprodukt till min klassiker. Sitter otroligt bra på min Volvo Amazon och är ett verkligt lyft jämfört med andra biltäcken jag haft genom åren. Egen logga blir pricken över i:et och förhöjer helhetsintrycket! Proffsigt rakt igenom. Rekommenderas verkligen!

 8. Tom

  Har handlet til sammen fem innendørstrekk, både formsydd og universal. Meget godt fornøyd med kvaliteten på trekkene. Videre helt suveren service og kundeservice. Kan absolutt anbefales!

 9. Kerstin

  Handlade ett biltäcke till min Mustang cabriolet, och den passade som en handske. Biltäcket är snyggt och leverans kom snabbt. Bra hjälp och service från Peter.

 10. Kent Erlandson

  Täcket blev snyggt med logga på min 440i cab. Bra kvalité och passform. Bra service så rekommendera köp hos Peter gör jag med det varmaste.

 11. Siw Ljungberg

  Mycket nöjda med vårt universal Soft Stretch biltäcke !Passar perfekt till vår Ford Thunderbird 1955.Snygg logga blev det också.
  Perfekt service av Peter.Så vi kan absolut rek. Toplift.

 12. Kent Nilsson

  Har precis lagt på mitt universal soft biltäcke .Passar mycket bra på min Camaro -12 .Jag är mycket nöjd med passformen samt service och leverans.Kan rekommendera Toplift till andra. Tack Peter.

 13. Hanne Nielsen

  Hej,
  Nu har vi satt på biltäcket för vintern. Det er fint och passar perfekt!
  Mvh, Hanne

 14. Bo Ekman

  Täcket passade mycket bra till min Porsche.

 15. Tommy

  Köpte ett soft stretch täcke till våra Camaro cab.
  Passar perfekt o ser proffsigt ut…
  Bra feedback av Peter från början till slut .
  Mvh Tommy

 16. Clas Järlstam

  Hämtade idag mitt biltäcke till min Mustang och är supernöjd med täckets kvalitet. Är även glad över det trevliga bemötande jag fick via mail. Tack Peter! Kan verkligen rekommendera att handla av Toplift

 17. Mattias

  Det blev kanon snyggt!!! Jag är nöjd med resultatet

 18. Omar Z

  Perfekt kvalitet og passform! Samtidig veldig rask levering! Kommer nok flere bestillinger

 19. Mikael Fredriksson

  Har precis lagt på mitt nya Soft stretch biltäcke på min Mazda Miata. Känns som bra kvalitet och passformen är utmärkt. Snabb leverans och service från Toplift.

 20. Dan

  Hej Peter,
  Täcket passade perfekt på bilen som du kan se på bifogad bild.
  Bästa hälsningar, Dan

 21. Louise

  Tack för en mycket bra service och ett superfint täcke! Min sambo som fick det i present blev hur nöjd som helst!

 22. Peter Larsson

  Har just ställt undan min cl 63 amg för vintern. Var med spänd förväntan som jag bredde över den med mitt nyinköpta Soft strech biltäcke med amg logga. Passade perfekt och snyggt blev det också. Fem stjärnor för bemötande, service och passform!

 23. Marek Janukiewicz

  Tack för leverans! Bra o professionell service. Maserati är redo för vinter. Bara att rekommendera.

 24. Mats Persson

  Bra täcken med fin kvalitet. Fint bemötande från Toplift.

 25. Henning Lid

  Hei Peter.
  Trekket jeg kjøpte hos dere passet helt perfekt. Takk for handelen, og jeg handler gjerne hos dere igjen.
  Mvh Henning Lid

 26. roland Bergman

  Hejsan! Ett mycket snyggt och bra inomhus täcke med perfekt passform till en Corvette C5, har även ett sedan tidigare till en Mx-5.
  Bra och professionell service och återkoppling från Toplift/Peter som styrde mig rätt beträffande storlek till mitt fordon.
  Mvh
  Roland B

 27. Stephanie

  Snabb och professionell service av Peter. Täcket skickades till kund på utlovad tid.
  Tacksamma för smidig affär.

 28. Urban Lilja

  Utmärkt passform och trevligt bemötande under köpprocessen..

Visa recensioner på alla språk (55)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − tio =

Du kanske även gillar…