Skräddarsytt Flanell – det ultimata inomhus biltäcket

Ett Flannell biltäcke är det ultimata inomhusöverdraget.

Det finns helt enkelt inget biltäcke som är snällare mot lacken. Täcket är två eller tre gånger tjockare än andra bomull eller polycotton täcken och har dessutom väldigt mjuk och fluffig, nästan “ull-lik”, yta på insidan. Täcket är därför extra skonsamt och kan användas till de allra finaste lackerade ytorna. Det “andas” så att inte fukt samlas under täcket och är behandlat för att vara vattenavstötande i liten omfattning (tex för att klara av droppar från tak eller en lätt dusch/sprut med vatten mot täcket). Materialet kan inte mögla eller ruttna. Flannellbiltäcket finns att få som Sandfärgat.

En standard förvaringsväska i samma färg och tyg som biltäcket ingår i priset. Vill du har en mer exklusiv väska med dragkedja och i fler färger, kan du välja detta som tillval mot liten extra kostnad.

Längden på biltäcket avgör priset, så genom att mäta din bils längd från främre stötfångare till bakre stötfångare kan du nedan se prisbilden.

Normal leveranstid är 4-6 veckor, då täcket skräddarsys i USA till just din bilmodell.

Se även videobeskrivning nedan!

6,395.00 kr10,839.00 kr

Kort produktinfo

Det ultimata inomhus biltäcket. Mycket mjukt och ”fluffigt”, nästan ull-lik insida som kan skydda de allra finaste av lacker…

Mer information

Vikt7.0 kg
Mått100 × 50 × 50 cm
Välj storlek på biltäcket

, , , , ,

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Skräddarsytt Flanell – det ultimata inomhus biltäcket”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Video