Skräddarsytt WeatherShield – extrem kvalitet

(25 customer reviews)

När endast det bästa är gott nog. Nextecs® världspatenterade EPIC-yta sprider fukt och hindrar att damm, smuts och nedfall från träd påverkar din bils yta.

Materialet “andas” så att fukt, kondens och värme snabbt försvinner. Inkapslingsteknologin sitter inuti och runt om materialets fibrer, vilket resulterar i en silkeslen mjuk yta/känsla i materialet, som luftigt och lätt glider över en fint lackerad yta. WeatherShield biltäcket är unikt vad gäller förmågan att bevara färgen över tid. Färgen placeras INUTI materialets fibrer för att ge maximalt skydd och motverka blekning. Det är alltså inte enbart ytan som är färgad på dessa överdrag. Den patenterade processen för infärgningen är dessutom mycket miljövänlig relativt övriga infärgningsmetoder.

Biltäcket skyddar mot snö, sol (UV-resistent), regn, dimma, damm, smuts, industriellt nedfall, nedfall från träd och fågelspillining. Biltäcket kommer inte att ruttna eller mögla. Det repar inte din bil och står väl emot revor. Ihopvikt blir biltäcket väldigt litet och kompakt och tar knappt någon plats i ditt bagagerum.

Sammanfattningsvis är detta ett biltäcke som ger skydd för alla väder, är möjligt att tvättas och torkas hemma i maskin, har kraftigt motstånd mot blekning, tar liten plats och är miljövänligt producerad!

I standardutförande kan du välja mellan Grå- eller Mörk Sandfärg på ditt Weathershield överdrag. Du har dock möjlighet att välja bland någon av de ytterligare 6 tillgängliga färgerna mot ett smärre pristillägg. Du kan till och med välja att kombinera två olika färger!

En standard förvaringsväska i samma färg och tyg som biltäcket ingår i priset.

Vill du har en mer exklusiv väska med dragkedja och i fler färger, kan du välja detta som tillval mot liten extra kostnad.

Detta är det bästa utomhusbiltäcket du någonsin kan ge din bil.

Normal leveranstid för detta biltäcke är 4-6 veckor, då täcket skräddarsys i USA utefter din bil och dina önskemål. VÄNLIGEN OBSERVERA – under denna tråkiga Covidperiod, så är leveranstiderna förlängda på dessa biltäcken till ca 7-8 veckor från det att vi har din beställning. Tack på förhand för din förståelse.

Se gärna videopresentationerna av detta täcke nedan. 

Längden på biltäcket avgör priset, så genom att mäta din bils längd från främre stötfångare till bakre stötfångare kan du nedan se prisbilden.

 kr

Grått [+0.00 kr]

Mörkt Sandfärgat [+0.00 kr]

Rött, tillval + [+1,895.00 kr]

Svart, tillval + [+1,895.00 kr]

Klarblå, tillval + [+1,895.00 kr]

7,995.00 kr14,995.00 kr

Kort produktinfo

När endast det bästa är gott nog. Ett tunt biltäcke som tar liten plats, men med det allra bästa skydd, kan tvättas hemma…

Ytterligare information

Vikt6.0 kg
Mått100 × 50 × 40 cm
Välj storlek på biltäcket

, , , , ,

25 recensioner av Skräddarsytt WeatherShield – extrem kvalitet

 1. Tove Bjerg

  Det här är det andra skräddarsydda biltäcket jag köpt från Toplift och jag är otroligt nöjd med båda köpen. Produkternas passform är mycket bra och det är lätta att jobba med då materialet väger så pass lite.
  5 stjärnor till produkten.

  Men framför allt vill jag ge Toplift själva maxbetyg. De har en enastående service och trots krånglande kund där de behövde agera mellanhand mellan kund och tillverkare så har det varit högkvalitativ (och trevlig) service och snabba besked hela vägen.
  Jag kommer alltid rekommendera Toplift som företaget att gå till för bildetaljer.

 2. Kennerth Hertzman

  Det kan inte vara mycket bättre, mycket bra passform, enkelt att lägga på och ta av. Mycket lätt material.
  Topbetyg 5 stjärnor för Toplift, bra service och snabb leverans mitt i sommaren.

 3. Hasse Gustafson

  Hej Peter.
  Igår la jag på täcket på min Mustang.
  Passade perfekt och det va ju det jag skulle köpt från början (var dumsnål 🙂
  Stort TACK !!
  Med vänlig hälsning,
  Hasse Gustafson

 4. Dan Olofsson

  Toppen produkt biltäcket till min Pontiac Catalina.

 5. Sasan Mohideen

  Super nöjd!
  Jag ville ha ett biltäcke med perfekt passform men framför allt som var extrem mjuk för att inte repa lacken på min Camaro SS. Toplift levererar kvalité, service och nogranhet.
  Är du kräsen och kvalitetsmedveten så ska du handla här!

 6. Ariosto Castellanos

  Fantastisk bemötande hela vägen från beställning till leverans. Har nu en biltäcke till vår MB AMG CAB som passar perfekt.
  Great jobb.
  mvh
  ..ac

 7. Fredrik Follin

  Mycket bra bemötande och snabb leverans.

 8. Tommy Stagnebo

  Beställde ett weathershield HP till min corvette c5 cabriolet. Mycket snabb leverans och perfekt passform gör ju att man som kund känner sig nöjd. Rekommenderar verkligen både toplift och täcket till andra kunder.

 9. Kenneth Rafkin

  Fantastik personlig service från första kontakt. Tack vare mycket konsultation kunde jag beställa just den produkten som passade bäst min bil samt mina behov på längre sikt.

 10. Morgan Johansson

  Hittade Toplift genom sökning på nätet. Har precis köpt en Mercedes SL500, 2013. Gick inte att få tag i originaltäcke, därav min sökning. Är supernöjd med servicen från första frågan via mail till leverans. Som kom tidigare än utlovat. Passformen återkommer jag om i april månad. Men ser riktigt bra ut. TACK!

 11. Lennart K

  Har länge försökt få tag i väderskydd till min Buick 225 Electra cab 1969. Nu idag den 23 Mars -18 har jag hämtat ut bilen från vinterförvaringen och bäddat in den på min gård i ett skräddarsytt WeatherShield biltäcke extreme kvalitet från Toplift. Ja jag var lite skeptisk först , men inte längre. Kan verkligen rekommendera denna produkt.
  Är värt varenda krona 5,484 kr

 12. Richard Sommer

  Har köp ett skräddarsytt väderskydd till en Ford Mustang 64. Passformen är riktigt bra, lätt at ta av och på. Har du antenn får du ta upp hålet själv, följer med en plasthylsa. Söker du kvalite så kan jag rekommendera denna produkt. Inga problem med leverans och order, allt har fungerat enligt skolboken.

 13. Anders Stävarby

  Det är lätt rekommendera Toplift!
  Har köpt ett biltäcke till Aston Martin Rapide som passar perfekt.
  Utomordentlig professionell och trevlig kontakt med Peter Svensson som gav bra och lättförståeliga svar på alla mina frågor samt fyllde på med sitt kunnande där jag behövde veta mer.
  Snabbare leverans än vad jag förväntade mig.
  Toppenservice!

 14. Anders Ekestorm

  Nu är täcket på bilen, en Ford Mustang Mach 1 1970. Passformen var bra och det var även enkelt att göra ett hål för antennen.
  Bra och trevlig service.

 15. Jonny Ragnarsson

  Snabb leverans , bra service samt ett utmärkt biltäcke.

 16. John Wong

  Service är utmärkt och Peter är väldig snabb med svar. Produkten är toppen

 17. stefan folkesson

  ett företag vars service -anda borde studeras av väldigt många aktörer.
  produkt i särklass,
  peters service på topp, hade lite missflyt som han hanterade som ett riktigt proffs.

  täcke eller annat jag behöver, ingen tvekan, är ”såld” och nöjd.
  tack peter

 18. Bengt Nilervall

  Har nu använt mitt biltäcke till min Porsche Boxster en månad och är mycket nöjd med passform och enkelheten att ta av och på täcket.
  Fick utmärkt och trevlig service hela vägen från beställning till leverans. Helnöjd.

 19. Gunnar Löfdahl

  Jag har köpt SKRÄDDARSYTT WEATHERSHIELD – EXTREM KVALITET. Känns som riktigt bra kvalitet. Mycket bra passform. Trevligt bemötande av Peter. Supernöjd.

 20. Mikael Sundqvist

  Det skräddarsydda biltäcket passade perfekt till min hobbybil från 1990-talet. Lätt att ta på och av. Dessutom fick jag toppenservice av Peter: snabba svar på frågor, tydlig information och mycket vänligt bemötande.

 21. Tommy Karlsson

  Biltäcket till Mustangen passade perfekt och så tar det
  Lite plats när man inte använder det.
  Sedan är Peter på Toplift helt fantastisk .
  Skall absolut köpa mera tillbehör av honom

 22. Lars Karlsson

  ”Tip Top ” till min 997:a Hälsn. Lasse K.

 23. Claes-Göran Eliasson

  Toppen service och bra produkt och passform CG

 24. Claes Birath

  Toppen produkt, bra passform och kvalitet. Seriöst och bra bemötande ifrån Toplift.

 25. Christer o Isabell

  Köpt ett skräddarsytt svart weathershield till vår BMW M4 cabriolet. Täcket är väldigt snyggt och materialet är lätt och har en perfekt passform! Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera täcket o Toplift som skötte allt proffesionellt!

Visa recensioner på alla språk (50)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 6 =

Video

Du kanske även gillar…