Skräddarsytt WeatherShield Tvåfärgat

(3 customer reviews)

När endast det bästa är gott nog – och du tycker att ett tvåfärgat täcke blir vackrast till din bil.

Nextecs® världspatenterade EPIC-yta sprider fukt och hindrar att damm, smuts och nedfall från träd påverkar din bils yta. Materialet “andas” så att fukt, kondens och värme snabbt försvinner. Inkapslingsteknologin sitter inuti och runt om materialets fibrer, vilket resulterar i en silkeslen mjuk yta/känsla i materialet, som luftigt och lätt glider över en fint lackerad yta.

WeatherShield biltäcket är unikt vad gäller förmågan att bevara färgen över tid. Färgen placeras INUTI materialets fibrer för att ge maximalt skydd och motverka blekning. Det är alltså inte enbart ytan som är färgad på dessa överdrag. Den patenterade processen för infärgningen är dessutom mycket miljövänlig relativt övriga infärgningsmetoder.

Biltäcket skyddar mot snö, sol (UV-resistent), regn, dimma, damm, smuts, industriellt nedfall, nedfall från träd och fågelspillining. Biltäcket kommer inte att ruttna eller mögla. Det repar inte din bil och står väl emot revor. Ihopvikt blir biltäcket väldigt litet och kompakt och tar knappt någon plats i ditt bagagerum.

Sammanfattningsvis är detta ett biltäcke som ger skydd för alla väder, är möjligt att tvättas och torkas hemma i maskin, har kraftigt motstånd mot blekning, tar liten plats och är miljövänligt producerad!

En standard förvaringsväska i samma färg och tyg som biltäcket ingår i priset. Vill du har en mer exklusiv väska med dragkedja och i fler färger, kan du välja detta som tillval mot liten extra kostnad.

Detta är det bästa biltäcke du någonsin kan ge din bil.

Normal leveranstid för detta biltäcke är 4-6 veckor, då täcket skräddarsys i USA utefter din bil och dina önskemål.

Se gärna videopresentationerna av detta täcke nedan. 

Längden på biltäcket avgör priset, så genom att mäta din bils längd från främre stötfångare till bakre stötfångare kan du nedan se prisbilden.

 kr

Grått på mittsektionen [+0.00 kr]

Mörk Sandfärg mittsektionen [+0.00 kr]

Röd färg på mittsektionen [+0.00 kr]

Svart på mittsektionen [+0.00 kr]

Klarblå på mittsektionen [+0.00 kr]

Grått på sidorna [+0.00 kr]

Mörk Sandfärg på sidorna [+0.00 kr]

Röd färg på sidorna [+0.00 kr]

Svart på sidorna [+0.00 kr]

Klarblå på sidorna [+0.00 kr]

9,195.00 kr17,995.00 kr

Artikel: biltacke_skraddar_wshpdual_all_ccsw_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

När endast det bästa är gott nog. Ett tunt täcke som tar liten plats, men med det allra bästa skydd, och dessutom i tvåfärgat utförande…

Ytterligare information

Vikt6.0 kg
Mått100 × 50 × 40 cm
Välj storlek på biltäcket

, , , , ,

3 recensioner av Skräddarsytt WeatherShield Tvåfärgat

 1. Sven-Inge Svensson

  Jag har nu använt täcket till min Porsche 911 Carrera 4 i snart 3 år och det är fortfarande i skick som nytt. På vintern är bilen avställd och står i varmgarage där täcket effektivt skyddar mot damm. På våren är det lätt att spola av det damm som samlats under säsongen. På sommaren får bilen följa med till vårt sommarhus och täcket skyddar då mot sol och t.ex. nedfall (inkl. fågelskit) från de stora träd som finns på tomten. Täcket är lätt att sätta på och ta av och när bilen används förvarar jag det i den påse som följde med – det tar förvånansvärt lite plats och är lätt att stuva undan i bilen.

 2. Kenneth Holmberg

  Jag har ännu ej använt täcken, men måste ändå berömma Peter o Toplift, snabb och proffsig återkoppling kring alla mina frågor, bra företag!!!
  Håller täcket bara 50% av den utlovade kvalitén så kommer jag totalt sett vara mer än nöjd!!

 3. Kenneth Holmberg

  Har nu testat täcket till min Dodge Challanger, passat perfekt, tog 1 minut att själv dra på det!

Visa recensioner på alla språk (5)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 3 =

Video

Du kanske även gillar…