SmartTop Volvo C70

(7 customer reviews)

Njut än mer av livets soliga sida genom att uppgradera din C70 med en unik och effektiv SmartTOP.

Med en SmartTop modul installerad kan du öppna och stänga taket medans du kör. Endast en kort knapptryckning räcker. Du behöver alltså inte längre alltid stanna bilen när du vill öppna eller stänga taket. Du kan även ”fjärröppna/stänga” bilens tak, genom att trycka på orginalnyckeln.

Denna SmartTop passar Volvo C70 från och med år 2006 och senare. Här nedan ser du huvudegenskaperna med Volvo C70 SmartTop:

 • Fjärrstyr taket Öppna/Stäng taket på distans, genom att trycka på orginalnyckeln.
 • Individuellt programmerbar Ställ in alla funktioner på modulen så de passar dina egna önskemål. Du gör det inifrån bilen via knapptryckningar på panelen och blinkande ljus ger svar om vilken inställning som valts. 
 • Öppna/Stäng taket medans du kör Ställ in vilken hastighet som skall vara högsta tillåtna (max 60 km/h).
 • Endast en kort knapptryckning räcker Det räcker att göra ett kort tryck på ”öppna/stäng” knappen för att automatiskt fälla eller öppna taket.
 • Passivt / Osynligt läge Stäng av hela modulen med en enkel sekvens av tryckningar på nyckeln. Perfekt när någon annan än du skall köra bilen. 
 • Bekvämlighetsfunktion Stäng av/sätt på tändningen utan att avbryta processen med att fälla/öppna taket.
 • Bekväm fönsterstängning Med en knapptryckning på förarsidans dörr kan du stänga alla fönster samtidigt.
 • Automatisk upplåsning av dörrar En funktion som gör att dörrarna automatiskt låses upp när tändningen slås av. Nu behöver du inte dra i dörrhandtaget två gånger längre…
 • Parkeringsfunktion för backspeglarna Denna inställning gör så att backspegeln på passagerarsidan automatiskt vinklas ner något när backen läggs i.
 • Ställ in Varningsblinkers Om du vill kan du ställa in så att varningsblinkers aktiveras när taket öppnas/stängs med fjärrstyrningen.
 • Plug-in installation som enkelt kan tas bort Du kan när som helst ta bort SmartTopen, kanske om du skall sälja bilen eller lämna tillbaks en hyrd bil i orginalskick.
 • Plug-n-Play Kabeldragning Unik skräddarsydd design av kabeldragning gör installationen enkel och snabb.
 • USB Port för uppdateringar och enkelt välja inställningar Denna modul kan konfigureras och uppdateras genom att koppla den med USB kabel till din Mac eller PC.

Vänligen sänd oss e-mail (info@toplift.se) om du, innan du beställer, önskar motta information om hur SmartTOPen monteras i bilen. Monteringsinformationen är mycket tydlig, men endast tillgänglig på engelska.

Se videopresentationerna nedan, hur SmartTopen fungerar (en av videorna visar C70 efter installation på plats hos Toplift)!

Normal leveranstid: Vanligen ca 2 veckor.

4,995.00 kr

SKU: smarttop_volvo_c70_cab_cmvc_001 Categories: , Tags: , , ,

Description

Öppna/Stäng ditt tak medans du kör. Endast en kort knapptryckning räcker. SmartTop:en kan programmeras med USB…

Additional information

Weight1 kg
Dimensions20 × 15 × 10 cm

7 reviews for SmartTop Volvo C70

 1. Thomas Andréasson

  Köpte en SmartTop till min C70 och blev förvånad hur man via ett enkelt ingrepp skapar nya möjligheter med sin Cab. Rekommenderar verkligen denna produkt samt Toplift som företag där man är mån om att man som kund blir nöjd, fem plus från mig! PS behövs en referenskund framöver ställer jag gärna upp. / Thomas A

 2. Peter Berg

  Bra service och snabb leverans! Tog 15 minuter att installera och levde verkligen upp till mina förväntningar, ett smart sätt att kunna uppgradera sin Volvo C70 med moderna funktioner. Toppbetyg, rekommenderar både SmartTOP och Toplift…

 3. David

  Hej Peter,
  Jag tänkte jag bara skulle sända ett kort meddelande och säga att jag fick modulen idag. Det tog mig ca 30 minuter att kolla att jag hade den senaste programvaran installerad, konfigurera den och installera den i bilen. Jag har fullt förtroende för produkten. Tack för en fin produkt och mycket lättförstådd information, lätt att följa. David

 4. Jan Frid

  Har köpt en SmartTop till C70, läste bruksanvisningen och länkarna på nätet sedan installerade jag den utan problem, allting fungerarade perfekt både beställning och leverans , rekommenderar Toplift och SmartTop som kanon.
  Janne

 5. Fredrik Lindvall

  Köpte en SmartTop till Volvo C70. Grym liten pryl måste jag säga, helt klart ett måste för oss teknikintresserade. Läste bruksanvisning och installationsanvisning som bifogades och installerade helt själv. Tog ca 30 min.
  Bra mailkontakt med företaget Toplift som hänvisade till samarbetspartner i Stockholm om man hellre ville ha hjälp med installation.
  Har inte hunnit prova alla funktioner ännu, då vädret snabbt blev dåligt. Men de funktioner jag testade funkade felfritt direkt efter installation. Rekommenderar både produkt och företag!
  Fredrik

 6. Ronny Abrahamsson

  Äntligen har jag fått installerat en Smart Top till min Volvo C70. En kanon pryl för oss som gillar det lilla extra. Tack Peter för hjälp med monteringen. Vill även passa på att rekommendera Top Lift som som företag, och Smart Top som produkt. (En måste pryl för oss som åker cabbe) Häls Ronny!

 7. Lasse Johansson

  Nu har jag äntligen fått min Smart Top monterad i min C70 2008. Volvo Rejmes i Söderköping monterade modulen åt mig på 1/2 timme och betalade 1000kr det var det värt. Jag var osäker på att göra det själv, därför anlitade jag Volvo verkstad. Jag är supernöjd, måste påpeka att max 20 km för taket, är vad VOLVO rekommenderar, jag själv har max 20. Funktion nr 7 måste man ha elstolar, och det har inte jag. Ett stort tack till Peter på TopLift som svarat på frågor, som även programmerade mina personliga funktioner i min SmartTop. Smart Top Rekommenderas verkligen!!

Visa recensioner på alla språk (13)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =

Video


Du kanske även gillar…