Standard-Fit Supreme ICKE skräddarsytt utomhus biltäcke

(15 customer reviews)

Standard-Fit Supreme biltäckena är INTE skräddarsydda efter den specifika bilens form. Det är däremot stretchbart och smiter åt fint runt de flesta bilar, och finns i många olika storlekar för bästa passform.

Du ser exempel på vilka bilar som hamnar i vilka storlekar nedan. Om du är minsta osäker på vilken storlek du skall välja till din bil, hör gärna av dig, så hjälper vi dig att rekommendera bästa storlek.

Supreme Standard-Fit täckena är gjorda i stretchbart material som säkrar en tight passform som visar fram de fina konturerna på din bil. Det andas mycket väl och dess mjuka material skyddar din lack och kan till och med läggas på en blöt bil (måste alltid vara ren dock!).

Biltäcket har inte fickor för sidobackspeglarna, men det finns rum och utrymme under täcket för de allra flesta speglar. Biltäcket skyddar mot fågelspillning, nedfall från träd, snö och frost. Det skyddar naturligtvis även mot UV-ljus, damm och fukt. Det är ett par millimeter tjockt och skyddar därmed även mot lättare tryck utifrån, och förhindrar repor. I tillägg är det mycket mjukt och vattenavvisande.

Hela uppsättningen med storlekar nedan gör att de allra flesta bilar på marknaden kan skyddas med detta täcke. Tre starka fästband kommer med täcket, och gör det möjligt att hålla täcke ännu lite bättre på plats. Det är idealt för långvarig utomhusförvaring av bilen.

Supreme Standard-fit biltäcke kommer med en förvaringsväska inkluderad. Biltäcket finns endast att få i grå färg.

Missa inte videon nedan på grå fliken ”Video” som visar hur detta täcke läggs på en bil, inklusive hur medföljande fästband kan fästas undertill.

Om du vill komma och se och känna på materialet innan du beställer, är du mycket välkommen till vårt Showroom på Orust (observera dock att du måste boka tid först, så vi säkert finns på plats).

Storleksguide:
S3 – Caterham, Mini Cooper Original, MG Midget
S2 – Smart Roadster, Triumph Spitfire, Mazda Mx-5 mk1-3 (NA, NB, NC, ND)
S1 – TR5, MGB, Honda S2000, Z3 bred kaross (6 cyl), Mercedes SLK (R170-172)
S – Porsche Boxster, Porsche 993/996
M – VW Golf, Ferrari 458, Audi R8, Porsche 991/992
L – BMW M3, Jaguar XK, Aston Martin DB9
HH – Ford Focus RS, Mercedes GLA, Mercedes A45 AMG
LL – BMW M5, Bentley GTC, MB C-Class, Ford Mustang, Camaro gen 5/6
XL1 – Rolls-Royce Shadow, Mercedes S Class
XL2 – Bentley Arnage, Limos, Stora amerikanare
XL3 – Mycket stora amerikanare (tex Cadillac Eldorado Cab 1976)
4×4 – Volkswagen Touareg, Range Rover, Audi Q7, Defender 110, Mercedes G Wagon
Van – VW T4/T5/T6, Ford Transit SWB

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor.

Vänligen kontakta oss om du har någon fråga om detta täcke är lämpligt för användning till din bil, till exempel skall du kolla med oss om din bil skall förvaras där det INTE är ett solitt hårt underlag/asfalt/eller motsvarande. Eller om din bil har blivit omlackerad de senaste åren. Eller om din bil är gjord i fiberglass eller kolfiber eller om du har cellulosa lack. 

4,595.00 kr6,295.00 kr

Description

”Standard-fit” utomhus biltäcke  i många olika storlekar för bästa passform. Stretchigt material som skyddar väl, andas bra och är mycket vattenavvisande, men samtidigt mjukt…

Additional information

Weight5 kg
Dimensions100 × 40 × 40 cm
Välj den storlek du önskar

S3, S2, S1, S, M, L, HH, LL, XL1, XL2, XL3, 4×4, Van

15 reviews for Standard-Fit Supreme ICKE skräddarsytt utomhus biltäcke

 1. Peter Alm

  Blev osäker på storlek då min bilmodell inte fanns med bland exemplen, Ringde och frågade och Peter S skulle kolla upp med lev. Fick rätt storlek efter 10 min! Service! Beställde täcket och exakt en vecka senare är täcket på bilen. Väldigt enkelt att få på och spänna fast. Sitter som handsken!
  Jag kollade på ett billigare täcke innan men det jag tvekar inte att betala lite mer för detta!
  Bra produkt, bra service och snabb leverans är ovärderligt!
  Tack Peter S!
  / Peter A.

 2. Oliver

  Kvalificerad rådgivning och utmärkt service. Biltäcke av toppkvalitet. Rekommenderar varmt.

 3. Anne Karlsson

  Har ännu en gång handlat från TopLift och än en gång fått riktigt proffsig hjälp från Peter.
  Jag är mycket nöjd med biltäcke. Varmaste rekommendationer.
  Tack än en gång Peter

 4. Mats

  Mycket kompetent och kunnig personal som svarar snabbt på ev frågor. Dessutom har de full koll på leveransen. Täcket i sig är en mycket bra produkt och kan varmt rekommenderas.

  Mats

 5. Michael Mittelton

  Tack Peter för ditt tips om rätt produkt för min Mustang. Den kom i tid som utlovat och passade utmärkt. Glad att min fina bil kom under skydd från allt som kan komma från ovan, barr som fågelskit.
  MVH
  Michael

 6. Mikael Hansen

  Väldigt bra service och en kanon produkt!
  Min bil är inte helt orginal men efter att ha mailat ett par foton så fick jag alternativ att välja på. Täcket är väl utprovat efter nästan 2veckor på västkusten.
  Topnotch av Toplift!!

 7. Daniel

  Jättebra service och råd/hjälp vid köp av utomhustäcke S1,
  köpte detta utomhustäcke till en Z4:a,
  passar fint, bra kvalitet. 🙂

 8. Carlos Dias

  Hej,
  Jag har nu ställt av bilen och täckt över den. Jag blev väldigt förvånad över att kvaliteten var över förväntan, mycket fint och genomtänkt täcke till bilen. Passformen var mycket bra till mx-5. Kommer varmt att rekommendera toplift.
  Servicen har varit kanon, alltid bra bemötande och det har tagit ca. 2 veckor efter beställning som lovat. Kunniga och trevliga.
  /Carlos

 9. Stefan Söderström

  TopLift kan verkligen rekommenderas för sin personliga service, superkul dialog med Peter, bra produkter och bra pris – men även för att han tog med dig produkten hem till oss då han ändå skulle ha vägen förbi. Snyggt jobbat

 10. Lenore Paalen

  Hade en skåpbil som det var mycket svårt att hitta ett överdrag till. Försökte hos andra, men fick returnera då de varit för små. Även Toplift skickade först ett som var för litet. Men nu har jag äntligen fått ett som passar perfekt och som kompensation för strulet så fick jag det dessutom till priset av det mindre, returnerade överdraget. Så jag kan bara säga att jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Peter S. var dessutom genomgående mycket trevlig att ha att göra med.

 11. Jonas Ågren

  Beställde ett billtäcke i höstas. Fick mkt bra hjälp att finna rätt storlek vilket visade sig passa min Alfa väldigt bra, trots ej figursytt.
  Professionell och samtìdigt personlig hjälp. Högsta betyg och rekommenderar varmt Peter och Toplift.

 12. L Tusseus

  Proffsigt och serviceinriktat är det jag återkopplar i min recension.
  Överdraget M rekommenderades av Peter och det passar väldigt bra utan att vara specialsytt till min AM Vantage.

 13. Sebastian Borg

  Extremt proffsigt och personligt bemötande från Toplift. Peter plockade snabbt fram vilken storlek jag behövde till min bil och informerade direkt när täcket skickades.

  Täcket passade perfekt, bättre än förväntat.

 14. Gösta Rydén

  Passade väl till min Jaguar E-type. Det har inte varit några hårda vindar ännu men med bandet draget mitt under bilen ser det ut att sitta ordentligt. Tips: för att lätt dra bandet under bilen är ett kvastskaft med en krok i änden bra hjälp. Mycket bra kontakt med Peter trots att jag tog lång tid på mig att hämta täcket.
  Rekommenderas.

 15. Håkan Nilsson

  Fantastiskt biltäcke sitter som en handske.Bra kvalitet bra bemötande Rekommenderar verkligen Toplift

Visa recensioner på alla språk (30)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Video

Du kanske även gillar…