Exklusiv bilrosett tillverkad i Sverige

(4 customer reviews)

Dessa vackra rosetter finns i två olika storlekar, en Gigantiskt stor (visas på flera av bilderna) och en Stor (visas på sista bilden i bildspelet, på ett svart täcke, rosetten sitter monterad på sidan utav bilen). De har båda inbyggda magneter, som skyddas av det mjuka tyget, så rosetten kan fästas på vilken metallyta som helst på bilen. På vis kan du hitta den ultimata platsen för rosetten.

Rosetten håller formen mycket väl, och ser lika fin ut ovanpå ett Nocrease Avtäckningstäcke som direkt på bilen. En riktigt vacker rosett skapar extra magi i stämningen när en kund hämtar sin nya bil, eller för hemmabruk när du skall överraska någon med ett nytt fordon.

Vi är oerhört stolta över att kunna tillverka rosetterna i egen regi i Sverige. De är handtillverkade i allra finaste material (satängvävt) med fantastiskt lyster. De kommer redo att användas direkt ur förpackningen.

Vänligen observera att priserna nedan inkluderar moms på 25%. Internationella kunder som förser oss med giltigt EU VAT-nummer får momsen betalad tillbaka. Företagskunder i Sverige kan lyfta momsen. 

Eftersom vi tillverkar denna i egen regi, finns möjlighet att göra egentligen vilken färg som helst. Räkna då med flera veckors leveranstid, och väsentligt högre pris. Men möjligt är det! Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!

Dimensionerna på mittsektionen på den gigantiska rosetten är ca 80 x 25 x 25 cm. Om du behöver mer specifik information om måtten på respektive band (tex för din planerings skull), så är du mycket välkommen att kontakta oss.

Leveranstid: Normalt finns både Gigantiskt stor och Stor i lager.

2,695.00 kr3,995.00 kr

Description

Fin effekt i bilhandeln eller vid gåvor eller leverans. Svensktillverkad för hand. Inbyggd magnet och mjukt tyg som ligger vackert

Additional information

Weight4 kg
Dimensions90 × 20 × 50 cm
Välj storlek

Gigantiskt stor bilrosett, Stor bilrosett

4 reviews for Exklusiv bilrosett tillverkad i Sverige

 1. Caroline Olofsson

  Sitter bra med magneten och ser lyxig ut! Vi kommer använda den vid lanseringar och vid särskilda billeveranser.

 2. Sanna

  Jag är supernöjd med såväl bemötandet, servicen och produkten. Jag fick snabba mailsvar på mina frågor flera gånger inför köpet, inkluderande bilder som slätade ut mina frågetecken. Snabb leverans på 2 dagar. Vi har artikeln som julrosett på en utställningsbil och den är jättefin och ser lyxig och elegant ut – perfekt för att maxa julkänslan i hallen.
  Jag kan varmt rekommendera att beställa från toplift.

 3. Michael

  Snabb leverans! Jättenöjd med produkten

 4. Sanna

  Favorit i repris! =) Vi beställde en rosett förra året och i år blev det ytterligare 4 vilket talar sitt tydliga språk hur nöjda vi är. Bra service, snabb leverans och toppenkvalité på produkt!

Visa recensioner på alla språk (8)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 1 =

Du kanske även gillar…