SAMTLIGA OMDÖMEN

  • From Björn Sandberg on Vindskydd Ford Mustang Gen 5 år 2005-2015 - utan borr

    Mycket elegant och enkel lösning för vindavvisare. Installerades enkelt på fem minuter. Rekommenderar produkten samt även proffsig hantering av kundtjänst.

    2022/05/20 at 11:10 am
  • From Terje Rød on Bagageväskor till Porsche 911 (991)

    Vi ringte og avtalte en omvisning i showrommet til Top Lift, og ble tatt godt i mot av Peter Svensson. Vi ble presentert for forskjellige produkter og kvaliteter, og endte om med å bestille 8 reisevesker til vår Porsche 911. 3 uker senere kom veskene på døren, og dem passet perfekt Dette ble løsningen for oss da vi skal på en 3 ukers roadtrip. Veldig god service Anbefales!

    2022/05/19 at 7:56 pm
  • From Lars Kallberg on Vindskydd till Mercedes E-klass cabriolet A207 år 2010 till 2016

    Snabbt och Trevligt bemötande via mail. Snabb leverans(3 dagar)utmärkt passform, verkligen effektiv betr
    vinden!

    2022/05/18 at 7:16 pm
  • From Lars-Åke Sjöstedt on Vindskydd till Audi 80 Cabriolet upp till årsm 1991-2000

    Mycket bra! Det fanns inga främre fästen så jag tillverkade små klotsar i plast med hål i och fästes med dubbelhäftande tejp på listen! Mycket bra kvalitet och passform!

    2022/05/18 at 1:15 pm
  • From Pelle Engstrand on Kapell till gummibåt och RIB

    Beställde ett blått kapell till ribbåten och gick efter måttanvisningarna på hemsidan. Kapellet passade perfekt och jag är supernöjd !

    2022/05/16 at 7:41 am
  • From Ray Hjert on Vindskydd till BMW 6-serie F12 årsmodell 2011 och senare

    En bra produkt. Nyinköpt så förväntar mig den fyller sitt ändamål i många år.
    Toplift AB som representeras av Peter Svensson måste få svart bälte i kundvård.
    Saklig samt mycket social kompetent.
    En nöjd kund berättar detta till 3, en missnöjd berättar till 14.
    Och undertecknad är en mycket nöjd kund
    Ray Hjert

    2022/05/13 at 6:06 pm
  • From Bertil on Överdrag till motorbåt

    Hej Peter,
    Jag kan berätta att överdraget var helt perfekt!!
    Jag ska prata med Ryds så att de kanske tar in det som ett tillval till sina kunder.
    Med vänlig hälsning, Bertil Pettersson

    2022/05/11 at 4:28 pm
  • From Jacco on Bagageväskor till Ferrari F8 Tributo, F8 Spider och 488 Pista

    Mycket god kundservice och snabb leverans / hantering av min beställning. Stort tack!

    2022/05/06 at 3:28 pm
  • From John-Åke Svensson on Vindskydd till Mercedes Pagoda (W113) 1963-1971

    Lätt att montera utan borrning odyl. Fungerar bra och ger väsentligt mindre blåst i nacken!

    2022/05/05 at 7:55 pm
  • From Anders G on Överdrag till motorbåt

    Hej Peter!
    Kapellet monterat blev riktigt bra ska bara byta till en lite lägre hajfena i fören.
    Får även plats med min elmotor som är frontmonterad toppen.
    Mvh Anders

    2022/05/05 at 8:42 am
  • From Johan Hedelius on Kapell till styrpulpet

    Verkar bra! Snabb leverans
    Önskar att när man betalar med Swish blir flyttad direkt till betalningen. Nu får man klippa och klistra .

    2022/05/04 at 3:28 pm
  • From Anders on Ferrari Bilmattor - skräddarsydda & personliga

    En bra service och bra produkt, jag är mycket nöjd.

    2022/05/03 at 6:32 pm
  • From Peter Andersson on Cadillac Bilmattor - skräddarsydda och personliga

    Hej, jag är jätte nöjd med mina mattor. Mvh Peter

    2022/05/03 at 1:50 pm
  • From Bergman on Lasthållare bagagelucka Fiat 500C år 2007 och senare

    Det blev ju fint 🙂
    (Se kundbilder i bildspelet)

    2022/05/03 at 1:00 pm
  • From L Tusseus on Standard-Fit Supreme ICKE skräddarsytt utomhus biltäcke

    Proffsigt och serviceinriktat är det jag återkopplar i min recension.
    Överdraget M rekommenderades av Peter och det passar väldigt bra utan att vara specialsytt till min AM Vantage.

    2022/05/02 at 6:02 pm
  • From Tom Cidell on Bagageväskor till Porsche 911 (992)

    Fick precis 4 st väskor till min 992 ges cab. Dom känns riktigt bra, kvalité, passform och utseende är till belåtenhet. Jag skulle absolut rekommendera väskor från Toplift.

    Mvh Tom

    2022/05/02 at 8:55 am
  • From Fredrik on Vindskydd till Nissan Micra CC 2006-2010

    Snabb leverans även om vi hämtade på den på Orust.
    Där vi fick ett vänligt mottagande av Peter som instruerade hur vi skulle montera vindskyddet.

    2022/04/30 at 2:28 pm
  • From Lars Wallström on Magnetiska dörrskydd till skydd mot andras bildörrar

    Det har varit ett nöje att göra affär med Toplift, mycket bra kundtjänst. Kan bara tipsa om ett bra företag!

    2022/04/27 at 3:30 pm
  • From Patrik Ekelund on Vindskydd till Chevrolet Corvette C5

    Beställde och fick snabbt svar att vindskyddet inte fanns på lager för tillfället, men skulle komma in inom ca: 1,5 vecka.
    1 vecka senare fick jag meddelande om att det var skickat och två dagar senare hämtade jag det.
    Snabbt och enkelt att montera och gjorde en väldig skillnad!
    Nu kan jag behålla skägget, utan vindskyddet for det runt i hela ansiktet och halva bilen.
    Mycket trevligt bemötande och en mycket bra produkt!

    2022/04/25 at 11:08 pm
  • From Håkan Argander on Överdrag till motorbåt

    Blev verkligen bra . Båt Pioner 17 med mittpulpet och båge bak . Valde ett 2 storlekar större. Blev något för långt , men bredden blev perfekt . Känns som bra kvalitet med , Jättenöjd !

    2022/04/25 at 6:35 am
  • From Happy New Zealander on Bagageväskor till Ferrari SF90

    Hej Peter,
    Väskorna har nu anlänt och de är verkligen toppen.
    Tack så mycket, er service har varit snabb och korrekt, det var ett nöje att handla hos er.
    Hoppas allt är väl i Sverige.
    Hälsningar, L

    2022/04/12 at 11:55 am
  • From Kevin Barker on Bagageväskor till Renault Alpine A110 Blue

    Hej Peter,
    Jag vill bara höra av mig och berätta att bagageväskorna kom fram tryggt och säkert igår.
    Väskorna är fantastiska, det är en outstanding kvalitet. Jag är mycket nöjd med dem och jag längtar nu efter att få använda dem i nya bilen.
    Igen, tack så mycket för att du kunde leverera dessa till mig.
    Vänliga hälsningar, Kevin

    2022/04/11 at 4:08 pm
  • From Johan H on Ford Bilmattor - skräddarsydda & personliga

    Köpt mattor till min veteranbil, Mercury Eight 1946. Mattorna tillverkade enligt mina ritningar/mallar. Bra passform och bra kvalitet.

    2022/04/11 at 2:19 pm
  • From Linus Hjelm / Lexus Linköping on Avtäckningstäcke NoCrease - för event & lansering av nya bilmodeller

    Premiumkänsla som matchar våra bilar perfekt. Även lätt att hålla täckena fräscha då det räcker att rysta av täckena för att avlägsna damm & smuts.

    Bra storlek som passar även vår största suv.

    2022/04/07 at 11:23 am
  • From Pär on SmartTop Z4 Roadster (E89)

    Modulen kom hem efter två veckor. Och var enkel att uppdatera. När man väl förfogande vad de olika delarna betyde. Ett bra bemötande av Peter

    2022/04/06 at 9:31 pm
  • From Atle on Bagageväskor till Porsche Taycan

    Her for du god service og topp kvalitet på produktet. Varene ble levert til rett tid så kan trygt anbefale toplift.

    2022/04/04 at 9:30 am
  • From Mats Edenius on Vattenresistent aluminiumväska för lasthållare

    Nöjd med leverens o produkt. Tycker om den personliga servicen.

    2022/03/31 at 11:37 am
  • From Peter Stefansson on Vindskydd till Saab 900 typ 2 och 9-3 typ 1, 1994-2003

    Tack Peter och Toplift för en bra affär och trevligt
    bemötande. Rekommenderas varmt.

    2022/03/29 at 5:15 am
  • From Jan Krynicki on Vindskydd till Mercedes SL (R230) 2001-2011

    Jag är nöjd med vindskyddet. Det är bra ordning med Din firma, man får bra information och mail kontakt.
    Tack och hälsningar
    Jan Krynicki

    2022/03/24 at 10:19 am
  • From Jonas Ågren on Standard-Fit Supreme ICKE skräddarsytt utomhus biltäcke

    Beställde ett billtäcke i höstas. Fick mkt bra hjälp att finna rätt storlek vilket visade sig passa min Alfa väldigt bra, trots ej figursytt.
    Professionell och samtìdigt personlig hjälp. Högsta betyg och rekommenderar varmt Peter och Toplift.

    2022/03/21 at 2:54 pm
  • From Björn Nygren on Universal infästning av bilmattor

    Bra och enkel produkt som verkligen gör jobbet. Snabb leverans.

    2022/03/15 at 4:03 pm
  • From Gunilla Malmqvist on Vindskydd till Mercedes SL (R129) 1989-2001

    Jättenöjd, snyggt vindskydd som passar perfekt. Lätt att montera och fin service från företaget! Nu längtar vi efter sommaren!

    2022/02/27 at 12:57 pm
  • From Johan Norderyd on Skräddarsytt Supreme utomhus biltäcke

    Tack för en föredömligt bra service!

    2022/02/07 at 5:57 pm
  • From Henrik Taxén on Överdrag till motorbåt

    Jag var ute efter ett prisvärt kapell till säsongen när jag har båten på tomten. Båten är i 50.000:- klassen, så då känns det ju galet att köpa ett original för 20.000:- Jag fick mycket bra hjälp att hitta rätt storlek för min båt. Känns kraftigt och bra i sömmarna. Monterades idag och jag är mycket nöjd. Rekommenderas

    2022/02/05 at 3:58 pm
  • From Lasse/Gävle on Lasthållare bagagelucka Mazda MX5 Miata 2015+ (modell ND)

    Ger 5 stjärnor fast jag inte monterat ännu. Snabb och trygg feedback från Peter att beställningen mottagits och var på gång. Sedan var jag extra trygg med att det var Schenker som tog hand om frakten. Snabbt,helt och på rätt utlämningsställe utan krångel.
    Jag kan starkt rekommendera TopLift 🙂

    2022/02/03 at 5:57 pm
  • From Robert Ward on Bagageväskor till Mercedes E-klass Cabriolet A207

    Peter, stort tack, vi mottog väskorna idag. De är mycket välgjorda och smart utformade. Stort tack för din hjälp. Jag sänder med ett par bilder, ledsen att bilen inte var helt ren dock.
    Bästa hälsningar, Robert

    2022/02/02 at 7:03 pm
  • From Torgny Johnsson on Chevrolet Bilmattor - skräddarsydda och personliga

    Snygga mattor levererade på tid, höjer verkligen intrycket av en redan fin cabbe. Mattorna levde verkligen upp till förväntningarna.

    2022/01/28 at 2:49 pm
  • From Anna-Lena Lillemets on Bagageväskor till BMW 6-serie (E64) år 2004-2011

    Idag kom mina bagageväskor till min BMW 630. De är jättefina. Och som vanligt bra service. Enligt ordern så var det 5 veckors leverans. Och den här veckan är det 5 veckor sedan jag beställde. Jag kan inte prova hur de passar i bilen än då den står i garage över vintern. Men det kommer bli så bra. Jag återkommer när jag hittar mer som jag vill köpa

    2022/01/27 at 3:37 pm
  • From Ronny Olsson on Vindskydd Ford Mustang Cabriolet 2015 och senare

    Hej
    Har monterat mitt vindskydd på min Mustang GT 5.0 2015. Det var lätt att montera, tog max 1 timme. Också ett plus för snabb leverans och service. Har inte provkört ännu, men kommer med mer omdöme till våren.

    2022/01/27 at 11:52 am
  • From Rebecka L on Skräddarsydda Sätesöverdrag Personbilar och Transportbilar

    Köpte till min Audi Q3 och det blev super snyggt. Har tyg säten som original och de är inte optimalt när jobbar ute mycket och oftast sätter sig i bilen med leriga kläder eller annan typ av smuts.
    Kommer absolut köpa till min andra bil också till våren hos er!.

    2022/01/20 at 1:26 am
  • From Mats Persson on Universal Soft Stretch Inomhus biltäcke

    Bra täcken med fin kvalitet. Fint bemötande från Toplift.

    2022/01/05 at 5:27 pm
  • From Marek Janukiewicz on Universal Soft Stretch Inomhus biltäcke

    Tack för leverans! Bra o professionell service. Maserati är redo för vinter. Bara att rekommendera.

    2021/12/23 at 10:56 am
  • From Torbjörn Strömqvist on Vattentäta Halvtäcken

    Mycket snabb leverans och täcket sitter rätt bra på min Mini Cooper 5d. Liten glipa baktill och vinden verkar kunna komma under. Tror ändå att täcket blir riktigt bra och ännu bättre till min Mini Cabrio som jag får till våren.

    2021/12/04 at 10:16 am
  • From Lise-Lotte Berg on Avtäckningstäcke NoCrease - för event & lansering av nya bilmodeller

    Mycket fint ”premium-täcke”, vilket förhöjer känslan vid leverans eller avtäckning av ny bilmodell. Vi har även tvättat våra täcken ett par gånger och de är lika fina efteråt.
    Man får alltid suverän service och snabb återkoppling både före under och efter leverans.

    //Lise-Lotte / Lexus Munka Ljungby /Bilprisma (Toyota)

    2021/12/03 at 4:07 pm
  • From Ingmar Strannevik on Vindskydd till MGB 1962-1980 och RV8 1993-1996

    Jag köpte min MGB -74 för dryga tio år sedan. I samband med renovering av bilen passade jag på att köpa en vindavvisare från MG-center. Denna vindavvisare räknas som original-tillbehör. Efter många missnöjda år så tog jag bort den i våras och körde utan och kände skillnaden då det drog mer i nacken. Anledningen att jag tog bort den var att den villa bara lägga sig bakåt då mitt nackskydd tryckte mot det. Vindavvisaren gick inte justera längre bakåt och jag behöver ha sätet ”långt” bak, jag är 175 lång.
    Nu har jag köpt en vindavvisare från Top Lift och monterade den i dag. Den passade perfekt, inga problem med nackskydd som tog emot. Den passade mycket bättre än originalet. Monteringsbeskrivningen var mycket dålig men det var inga problem att montera vindavvisaren ändå. Jag är supernöjd! Nu ser jag fram mot våren då jag får testa den.

    2021/11/30 at 7:09 pm
  • From Ingmar Strannevik on Bagageväskor till Mazda MX5 Miata ND och RF

    Otroligt fina väskor till vår MX-5 ND. Jag valde att ha originalsömmarna på väskorna och de passar mycket fint ihop med bilen som är grå. Även om väskorna är specialgjorda så finns det lite utrymme kvar vid sidorna för sånt som man kan behöva att ta upp snabbt.

    2021/11/30 at 4:43 pm
  • From Lenore Paalen on Standard-Fit Supreme ICKE skräddarsytt utomhus biltäcke

    Hade en skåpbil som det var mycket svårt att hitta ett överdrag till. Försökte hos andra, men fick returnera då de varit för små. Även Toplift skickade först ett som var för litet. Men nu har jag äntligen fått ett som passar perfekt och som kompensation för strulet så fick jag det dessutom till priset av det mindre, returnerade överdraget. Så jag kan bara säga att jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Peter S. var dessutom genomgående mycket trevlig att ha att göra med.

    2021/11/29 at 4:59 pm
  • From Ingmar Strannevik on Lasthållare bagagelucka Mazda MX5 Miata 2015+ (modell ND)

    Ganska lätt att montera och det var busenkelt att koppla in det elektriska (bromsljuset). Räcket är mycket snyggt och piffar upp bilen.

    2021/11/26 at 6:48 pm
  • From Sanna on Exklusiv bilrosett tillverkad i Sverige

    Jag är supernöjd med såväl bemötandet, servicen och produkten. Jag fick snabba mailsvar på mina frågor flera gånger inför köpet, inkluderande bilder som slätade ut mina frågetecken. Snabb leverans på 2 dagar. Vi har artikeln som julrosett på en utställningsbil och den är jättefin och ser lyxig och elegant ut – perfekt för att maxa julkänslan i hallen.
    Jag kan varmt rekommendera att beställa från toplift.

    2021/11/25 at 4:14 pm
  • From Stefan Söderström on Standard-Fit Supreme ICKE skräddarsytt utomhus biltäcke

    TopLift kan verkligen rekommenderas för sin personliga service, superkul dialog med Peter, bra produkter och bra pris – men även för att han tog med dig produkten hem till oss då han ändå skulle ha vägen förbi. Snyggt jobbat

    2021/11/18 at 5:45 pm
1 2 3 16