Vindskydd till Mercedes SLK R171 (2004-2011)

(7 customer reviews)

Modellspecifikt vindskydd i mycket hög kvalitet och god passform till standard fabriksmonterade störtbågar. Vindskyddet är designat utifrån SLK:s specifika kaross och former, något du sällan finner hos andra vindskydd, vilket ger känslan av orginaltillbehör.

Vindskyddet är designat för att hålla i många år. Materialet är många gånger starkare än glas. Fästbanden är dimensionerade för att hålla vindskyddet på plats i mycket höga hastigheter. Skyddet monteras på nolltid, utan att göra hål eller annan åverkan på din SLK.

Passformen är perfekt, och skapar inte gnissel eller vibrationer. Kan lämnas i bilen året om, både när taket är upp- eller nerfällt. En snabb avtorkning med en fuktig trasa håller vindskyddet i perfekt skick året runt.

Vindskyddet finns i Klart eller Tonat utförande. Den klara varianten ger kristallklar sikt bakåt medan den tonade kanske passar bättre tillsammans med dina övriga fönster.

Normal leveranstid: 1-3 dagar

 kr

Klart vindskydd [+2,995.00 kr]

Tonat vindskydd [+3,245.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Artikel: vindskydd_mb_slk_r171_msrj_001 Kategorier: , Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Perfekt passform. Montering utan att borra hål eller annan åverkan. Svensk monteringsanvisning. Klart eller Tonat…

Ytterligare information

Vikt3 kg
Mått100 × 40 × 5 cm

7 recensioner av Vindskydd till Mercedes SLK R171 (2004-2011)

 1. Tommy

  Hej!
  Det blev snyggt och passade bra!
  Tommy

 2. Magnus Bertilsson

  Bara bra, snabb leverans, lättmonterat och ett jättebra resultat. Helnöjd! Magnus

 3. Markku

  Snabb leverans , monteringen gick snabbt och passade bra.
  Markku

 4. Bo Granskog

  Mycket bra o personlig kundkontakt. Lättmonterat och utmärkt passform. Leveransen kom fram efter en omväg ner till Paris(Greta är nog inte så nöjd med så lång extra flyg färd till Åland) Utmärkt hantering av moms problematiken son finns till Åland!
  Bo

 5. Peter Svensson

  Hej Bo,
  Tack för din återkoppling, kul och höra att du är nöjd med vindskyddet. Ja, det var en oväntat lång tur vindskyddet tog för att anlända till Åland. Normalt arbetar vi med Schenker som arbetar väldigt miljöinriktat för att minska sin påverkan via transporterna. Just denna gång var det inte möjligt till Åland, utan vi fick använda andra transportörer. Vi skall försöka undvika det framöver, och om möjligt se till att korta transportvägen för varje försändelse. Bästa hälsningar, Peter

 6. Thomas Voigt

  Ett bra bemötande betyder mycket, en utflykt och hämtade på plats. Hjälp med montering (busenkel) och ett trevligt samtal. Härligt att se klart ut jämfört med tidigare originaltyg, nu var det inget trevligt väder när jag provade första gången men det upplevdes som en bra produkt, aningens, aningens lite mer turbulens men det kan varit vädret som spelade ett spratt, eventuellt kan skillnaden vara mjukt kontra hårt material??
  Ser fram emot sommar och bättre väder, mycket nöjd
  Thomas

 7. Ebbe Kihlen

  Snyggt och lätt att montera jag är mycket nöjd Ebbe

 8. John T

  Hei Peter
  Nå er vinskydd til min Mercedes slk mottatt og montert, passet utmerket. Takker samtidig for dine tilbakemeldinger fram til mottagelse.
  Kan trygt anbefale TOPLIFT SOM LEVRANDØR.
  Venlig hilsen John T.

Visa recensioner på alla språk (11)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 20 =