Bagageväskor till Chevrolet Corvette C7 cabriolet

Reseset med skräddarsydda väskor för Chevrolet Corvette C7 cabriolet. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; de två mindre väskorna i utrymmet längst in i bagageluckan och två större väskorna i utrymmet längst bak (se bilder i bildspelet).

Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkomposit blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna är tillverkade i textil och stora ytor i svart konstläder (handtagen är i äkta italienskt läder) och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Svarta väskor med silvergrå söm finns normal i lager. Svarta väskor med Mocka eller Röd färg på sömmarna har ca 4 veckors leveranstid.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

4,995 kr

Artikel: bagagevaskor_chevrolet_covette_c7_bcik_001 Kategori: Taggar: , ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Chevrolet Corvette C7 cabriolet. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt10 kg
Mått80 × 100 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Chevrolet Corvette C7 cabriolet”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − fyra =

Du kanske även gillar…