Vindskydd och/eller TT-stil Störtbågar (styling) till Mazda MX-5 tom 2005

Du kan köpa enbart stylingstörtbågarna, eller samtidigt även vindskyddet. Eller endast vindskyddet om du har dessa bågar sedan tidigare. Du gör ditt val och ser priser i listan nedanför produktbeskrivningen.

Vindskydd:

Modellspecifikt vindskydd i mycket hög kvalitet och god passform till störtbågar av TT-modell. Vindskyddet är designat utifrån MX-5:ans specifika kaross och former, något du sällan finner hos andra vindskydd.

Det är designat för att hålla i många år. Det är gjort av en stålram beklädd med konstläder och ett nät av hållbart material. Skyddet monteras på nolltid, utan att göra hål eller annan åverkan på din Miata MX-5.

Passformen på vindskyddet är perfekt, och skapar inte gnissel eller vibrationer. Kan lämnas i bilen året om, både när taket är upp- eller nerfällt.

Störtbågar:

TT-Störtbågarna kan köpas separat (utan vindskydd) eller tillsammans med vindskyddet. Störtbågarna är ett stylingtillbehör till din MX-5 och inte godkänt för bankörning (då du behöver störtbågar/störtbur med faktisk funktion). Bågarna är maskintillverkade i rostfritt stål med en dimension på 50 mm, handpolerade med fin finish. Bågarna passar alla Mazda MX-5 NA och NB Roadster modeller. Pedagogisk steg-för-steg instruktion på svenska medföljer. Tar ca 15-30 min att installera. Inga extra tillbehör behövs. Se prisinformation nedan.

Startbågarna finns i två versioner; Krom eller Svart. Gör ditt val nedan.

Normal leveranstid: 2-3 veckor (oavsett val nedan)

 kr

2,695.00 kr

Artikel: stortbagar_mazda_mx5_nanb_scmm_001 Kategorier: , Etiketter: , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd och/eller Störtbågar i Krom eller Svart i TT-stil…

Mer information

Vikt7 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Vindskydd och/eller TT-stil Störtbågar (styling) till Mazda MX-5 tom 2005”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…