Fiat Barchetta 1995-2005 Roadsterbågar med eller utan vindskydd

(1 customer review)

Roadsterbågar i stylingutförande som passar Fiat Barchetta.

Roadsterbågarna är tillverkade i rostfritt stål, har en diameter på 60 mm och perfekta rundningar. Du kan få dem antingen i högpolerat kromutförande eller med sober mattsvart pulverlack.

Dessa Roadsterbågar är inte en säkerhetsprodukt, utan endast avsedd att tillföra elegant klassisk roadster look. Om du behöver Störtbågar av säkerhetsskäl, finns det andra bågar att välja som är designade för att klara de krav som ställs tex inom banracing (Toplift erbjuder inte sådana i nuläget).

Monteringanvisning på svenska medföljer roadsterbågarna. Du behöver göra de tre hålen i panelen större, och sedan fästa tre stycken pop-nitar. Nitar och verktyg för att fästa dem medföljer, men inte borr för att vidga hålen. Du ser exempel på detta i bildspelet. Kontakta oss om du vill att vi sänder dig monteringsanvisningen före det att du beställer.

Välj till  ett vindskydd för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Det för roadsterbågarna anpassade vindskyddet är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Fiat Barchetta, årsmodell 1995-2005 som har dessa störtbågar monterade. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som bilderna till vänster visar, behöver du fästa vindskyddet på basen till störtbågarna.

Vindskydd och störtbågar levereras med en beskrivning av illustrerande bilder.

Vänligen gör ditt val nedan om du önskar kromade eller svarta störtbågar och/eller vindskydd (om du bara köper vindskyddet behöver du ha dessa störtbågar monterade sedan tidigare).

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

2,895.00 kr7,195.00 kr

SKU: vindskydd_fiat_barchetta_9505_scfb_001 Categories: , , Tags: , , , ,

Description

Ge din Barchetta bättre utseende och klassisk look med kromade eller svarta roadsterbågar. Välj till ett anpassat vindskydd för att reducera vinddraget. Du kan köpa vindskydd eller störtbågar separat, eller båda tillsammans…

Additional information

Weight4 kg
Dimensions90 × 40 × 10 cm
Välj vad du önskar köpa

Endast vindskydd, Endast kromade stylingstörtbågar, Endast svarta stylingstörtbågar, Både kromade stylingstörtbågar och vindskydd, Både svarta stylingstörtbågar och vindskydd

1 review for Fiat Barchetta 1995-2005 Roadsterbågar med eller utan vindskydd

  1. Thomas Bravenius

    Vilken sevice! Superbra kundkontakt. Produkten håller vad den lovar och passar perfekt. Bra instruktioner för montering och superbra emballage.

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =

Du kanske även gillar…