Vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet 2004+

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Saab 9-3 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Saab 9-3 Cabriolet årsmodell 2004 eller senare (den senaste modellvarianten), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet är vikbart, men passar inte in i bilens baklucka. Om detta är en mycket viktig egenskap för dig, så erbjuder vi även ett original vindskydd som är vikbart på 4 ledder, vänligen klicka på denna länk för att komma till detta vindskydd. Å andra sidan, om du vet om att du oftast inte tar med passagerare i baksätet, så är detta eftermarknadsvindskydd ofta det vanligare valet med hänsyn till värde för pengarna.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din 9-3. Den fästs med fjädrande fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i din Saab 9-3 Cabriolet. Baktill vilar två stödpinnar in i uttagen för de bakre säkerhetsbältena (pinnarna kan behöva justeras lite för optimal passform).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig. Har du möjlighet att komma förbi oss på Orust, så monterar vi gärna utan kostnad.

Normal leveranstid: Detta vindskydd finns normalt i lager för omgående leverans.

 kr
Förvaringsväska till vindskydd (+295 kr)

2,995 kr

Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet årsm 2004+. Fjädrade infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet 2004+

    Visa recensioner på alla språk (1)

  1. Betygsatt 5 av 5

    Johan Leman

    Rekommenderas. Bra passform på vindskyddet och ett riktigt trevligt företag. För min del kom min beställning hem efter 2 dagar- oerhört imponerande!

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 5 =

Du kanske även gillar…