Bagageväskor till Saab 9-3 Cabriolet

(4 customer reviews)

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för Saab 9-3 Cabriolet (årsmodell 2003 och senare). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även med taket nerfällt.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; en liten och en stor väska gjorda för den innersta sektionen, de två mellanstora väskorna passar i utrymmet längst bak. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå, röd eller mockafärgad tråd (gör ditt val nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på interiör nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem (som du kan välja bort för en renare design, eller ersätta med din egen broderade text eller logga) och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte videopresentationen av bagageväskor (annan bil) under grå fliken Video nedan.

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

8,295.00 kr

Artikel: bagagevaskor_saab_93_cabriolet_iks9_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Saab 9-3 Cabriolet. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nere…

Ytterligare information

Vikt12 kg
Mått100 × 70 × 50 cm

4 recensioner av Bagageväskor till Saab 9-3 Cabriolet

 1. Gunnar Einarsson

  Hämtade mina fyra skräddarsydda väskor hos Peter på Toplift i helgen. Mycket nöjd med både väskor och service. Väskorna är perfekt anpassade efter bagageutrymmet, ser proffsiga ut och ger ett snyggt intryck. Härlig service av Toplift gjorde resan till Orust till ett rent nöje!

 2. Peter Wollberg

  Hej Peter,
  Årets födelsedagspresent från hustrun Mycket snygga! Passar perfekt! Längtar till sommarens bilsemester!
  Bästa cab-hälsningar
  Peter

 3. Lars Petersson

  Utförande och kvalitet motsvarar min förväntningar med råge. Ett plus hade varit en beskrivning hur de skall placeras men det skall jag väl klura ut själv. Leverans och service ger jag högsta betyg.

 4. Paul Burton

  Bra kvalitet, god service, bra passform i bilen. Klassfullt och stiligt. Jag rekommenderar dessa till alla Saab 93 cabrioletägare.

Visa recensioner på alla språk (8)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 18 =

Video


Du kanske även gillar…