Vindskydd av orginaltyp till Mazda MX5 Miata NC 2005-2014

Använd ett vindskydd till din Mazda MX5 Miata NC för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mazda MX5 Miata, årsmodell 2005-2014 (modellvariant NC). Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som bilderna till vänster visar, monteras vindskyddet i bilens orginalfästen för vindskydd.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

2,795.00 kr

Artikel: vindskydd_mazda_mx5_nc_scmm_001-1 Kategori: Taggar: , , , ,
Share

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Mazda MX5 Miata tredje generationen (NC). Enkel installation i bilens orginalfästen för vindskydd…

Mer information

Vikt4 kg
Mått90 × 45 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd av orginaltyp till Mazda MX5 Miata NC 2005-2014”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…