Vindskydd Ford Mustang Gen 5 år 2005-2015 med ljus/störtbåge

(2 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Generation 5) med installerad ljusbåge/störtbåge för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Vänligen observera – vi erbjuder endast själva vindskyddet – det passar bilar som redan sedan tidigare har en störtbåge/ljusbåge installerad – i sådana fall är detta korrekt vindskydd att beställa (i.e. det medföljer alltså ingen störtbåge/ljusbåge till vindskyddet). 

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 2005-2015 (Gen 5) som redan har störtbåge/ljusbåge installerad, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning. (Själva ljusbågen/störtbågen inkluderas inte med vindskyddet).

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. De främre fästena vilar på panelen under där de främre säkerhetsbältena kommer ut. De bakre fästena vilar på sidopanelens kant. Vindskyddet säkras med fyra fästband, två som går till bilens sätesbelteshållare i baksätet och två som fästs under sidopanelen i baksätet. Se bilder.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Ja, vindskyddet får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,795.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang5_lightbar_ejborr_scfm_001 Kategorier: , Taggar: , , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Gen 5) med ljusbåge/störtbåge redan installerad i bilen. Specialversion som monteras utan borr…

Ytterligare information

Vikt6.0 kg
Mått110 × 60 × 15 cm

2 recensioner av Vindskydd Ford Mustang Gen 5 år 2005-2015 med ljus/störtbåge

  1. Kjell jonsson

    Suverän service . Tack för ditt snabba svar och leverans.
    Mvh
    Kjell Jonsson

  2. Daniel Brattén

    Super service, produkten passade helt perfekt och funkar klockrent. Kommer helt klart handla här mer om behöver något som finns i sortimentet!

Visa recensioner på alla språk (4)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Du kanske även gillar…