Vindskydd till Saab 900 typ 2 och 9-3 typ 1, 1994-2003

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 3 kundrecensioner
(3 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Saab 900/9-3 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Saab 900 Cabriolet typ 2 (inte den allra första modellvarianten) och Saab 9-3 Cabriolet typ 1 (inte den senaste modellvarianten) årsmodell 1994-2003. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Du behöver göra två hål i sidorna på bilens inredning. Det är en ganska enkel process; först markerar du försiktigt med en penna vart du behöver göra hål för att hålla vindskyddet på ett bra sätt. Därefter borrar du försiktigt ett hål (11 mm borr) på denna plats. Skruva in de nya infästningarna i hålen. Sedan är du redo att montera vindskyddet på plats, genom att släppa in de fjädrande skjutpinnarna in i de nya fästena du precis skapat. Missa inte den fullständiga videobeskrivningen av vindskyddet, inkl montering nedan (se en av flikarna under produkten). 

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: Helsvart vindskydd finns normalt i lager. Vindskydd med beige ram fås med ca 2-3 veckors leveranstid.

 kr
Beige ram runt svarta nätet (+295.00 kr)
Förvaringsväska till vindskydd (+295.00 kr)

2,995.00 kr

Artikel: vindskydd_saab_classic_900/93_dcsc_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till Saab 900 Cabriolet (typ 2) och 9-3 (typ 1), årsm 1994-2003. Fjädrade skjutpinnar passar i de två hål du gör…

Mer information

Vikt 5.0 kg
Mått 100 x 50 x 10 cm

Video

3 recensioner av Vindskydd till Saab 900 typ 2 och 9-3 typ 1, 1994-2003

  Visa recensioner på alla språk (5)

 1. Betygsatt 5 av 5

  Anders Larsson

  Är hur nöjd som helst, äntligen lugn och ro i cabben efter 8 år. Blev så nöjd så jag beställde golvmattor till cabben av bara farten :). Toppenbra kvalitet och passform. Dessutom det billigaste som jag hittat så kan stark rekommendera detta vindskydd. Snabbt och smidig leverans på det så toppen betyg från mig.

 2. Betygsatt 5 av 5

  Anders Larsson

  Jättetrevlig kontakt och verkligen enkelt att montera.
  Måtten på filmen stämde bra överens med de mått jag har på min bil. Jag tog dock en 10mm borr så att jag kunde gänga in plasthållaren i sidan på bilen.
  Jag rekommenderar verkligen både den här produkten och firman till andra köpare.
  Och för er som undrar så är det inte jag som lämnat det andra omdömet. Det är en märklig slump att båda recensenterna bär ett så vackert namn 😉

 3. Betygsatt 5 av 5

  Christine Wikstrand

  Jättetrevlig kontakt! Lättmonterat och mycket effektivt. Fungerade toppen. Snabb och bra leverns. Nu kan jag åka nercabbat! Super! Rekommenderar firman och produkten.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − fyra =

Du kanske även gillar…