Vindskydd till Chevrolet Camaro 1994-2002 (och Pontiac Firebirds)

(8 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Chevrolet Camaro Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik. Förläng säsongen helt enkelt!

Detta vindskydd har även testats av ett par kunder på Pontiac Firebirds i samma årsmodell-spann och passar bra även här. Det verkar vara något lite smalare baksäte i Firebird, så passformen blir mycket mycket tight. Se en utav bilderna i bildspelet som visar hur en kund kortat de utskjutande fästpinnarna när det var mycket tight passform.

I tillägg har det installerats i två Camaros av årsmodell 1987 och 1991, vilket innebär att de torde passa i modeller 1987-1993 med. Viss kreativitet behövs dock för att låsa de bakre pinnarna mellan baksätena och den fällbara luckan som täcker suffletten. Se bilder i bildspelet på egen lösning från kunder.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, Europatillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och ram beklädd med konstläder, som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Chevrolet Camaro Cabriolet (och Pontiac Firebird) årsmodell 1994-2002, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. Du behöver göra nya monteringshål i sidorna på panelen i baksätet för att kunna fästa vindskyddets fästpinnar. Nödvändiga monteringsdetaljer medföljer vindskyddet (förutom fästen bak till Camaro gen 3 så man får ordna med egen kreativitet).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: Normalt har vi ett fåtal i lager (annars ca 4 veckor då detta tillverkas på order).

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,885.00 kr

Artikel: vindskydd_chevrolet_camaro_1994_sccc_001 Kategorier: , Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Chevrolet Camaro (och till Pontiac Firebird) årsmodell 1994-2002 (och i ett par Camaro år 1987-1993). Du behöver göra nya hål för infästningen…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 10 cm

8 recensioner av Vindskydd till Chevrolet Camaro 1994-2002 (och Pontiac Firebirds)

 1. Göran Hagman

  Lättmonterad och stabil produkt med snygg finish och design med hög kvalitet. De två hålen jag var tvungen att borra för infästningen i sidopanelerna bakstämde mot förstansade uttag i panelernas baksida, vilket underlättade inmätning och borrning. Vindskyddet ger en otrolig förbättring av åkkomfort med nedfälld sufflett. Ljudnivån med taket nere är den samma som med uppfällt tak upp till 120 km/h och man känner inga vindstörningar vare sig bakifrån i nacken eller från mötande trafik! Ökar jag farten till mer än 120 km/h tar vindbruset överhand. Det är en otrolig och nästan obeskrivbart skönt känsla att njuta av sommaren, sommarbilen, V8:ans sång och bra musik från stereon med taket nere, sidorutorna och vindskyddet uppe balanserat av komfortkyla från AC:n som kommer smygande nerifrån kupén.

  Bra service och fint bemötande från Peter vid beställning och i samband med en leveransförsening av vindskyddet. Jag blev positivt och ödmjukt bemött och utan att jag själv väckte frågan blev jag dessutom kompenserad på ett bra sätt.

  Jag är mycket nöjd både med Top Lift och vindskyddet!

 2. Ragnar Lindstedt

  Top Lift gav från beställning till att vinskyddet var levererat ett trevligt och personligt bemötande. Allt gick smidigt utan problem och vindskyddet levererades enligt plan. Produkten har snygg design som smälter in bra i bilens inredning. Enkel montering och vinskyddet kan lätt tas bort. Dessutom en robust ram så att det förmodligen kommer att hålla länge. Ska bli skönt att slippa obehaglig vind vid kyligare väder och lite högre hastigheter.

 3. Jonas Ridderström

  Vindskyddet inköpt till Camarons tuffare brorsa, Pontiac Firebird eftersom jag gissade att det skulle passa – och det passade kalas. Finns färdigmarkerade hål på baksidan av baksätespanelen för de försänkta fästpunkterna och jag behövde inte justera något alls. Det är möjligt att bredden på utrymmet mellan baksätespanelerna är lite smalare på Pontiacen, för det blev en väldigt tight passform och jag kunde inte utnyttja de fjädrande fästenas skjutmån – men den sitter ändå kanon och gör sitt jobb. Mkt bra finish på vindskyddet och bra service av Top Lift, som också lovade att ta det i retur om det inte passade till Firebird. Nu kan ni lägga till det märket i listan!

 4. Bengt Fristorp

  Köpte Vindskyddet till min Pontiac Trans AM 1999.
  Seriöst, ärligt och positivt bemötande från Top Lift.
  Peter Var inte helt säkert att det skulle passa till min bil. Dock sitter det nu på plats efter en mindre justering vid infästningarna.
  Utlovad leveranstid hölls. Hög kvalité. Vindskyddet Fungerar mycket bra

 5. Håkan Hansson

  Sitter nu som ”handen i handsken” i en Trans Am 2002. Stabil och bra finish. Snabb leverans åxå

 6. Erik Ljungberg

  Åkte till toplift med min Camaro 1987 för att se om
  Jag kunde få vindskyddet att passa i bilen.
  Peter hjälpte till att kolla, såg ut att passa
  Sagt och gjort Peter hämtade verktyg och hjälpte mig att montera, det blev jättefint.
  Dragfritt och skönt att åka med kärran nu.
  Frugan behövde inte ens fixa frisyren efter åkturen.

 7. Ronny

  Hej Peter,
  Jag har nu svarvat axlarna (fästpinnarna), så att den inte bygger lika mycket i låst läge. Nu kommer vindskyddet passa perfekt i bilen. Se bifogade bilder på den svarvade axeln som är ca 8mm mindre per enhet. Vindskyddet är nu på plats och det passade perfekt.
  Mvh, Ronny

 8. Anders Fisch

  Hej monterat detta på en gen3 å det passar bra även på dom, blir helt vindstilla upp till 80/kmh.
  Jag är super nöjd å det var super snabb leverans.

Visa recensioner på alla språk (16)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Du kanske även gillar…