Bagageväskor till Chevrolet Camaro

Reseset med skräddarsydda väskor för Chevrolet Camaro cabriolet (årsmodell 2016 och senare). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; En större i utrymmet längst in i bagageluckan och två mellanstora väskor i utrymmet näst längst bak samt en mindre väska som passar i det allra yttersta utrymmet (se bilder i bildspelet).

Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna är tillverkade i textil och stora ytor i svart konstläder (handtagen är i äkta italienskt läder) och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 4 veckor

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

4,895 kr

Artikel: bagagevaskor_chevrolet_camaro_2016_bcik_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Chevrolet Camaro år 2016 och senare. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt10 kg
Mått80 × 100 × 50 cm
Gör ditt val:

Tre väskor till bagageluckan, Fyra väskor till utrymmet bakom sätena, Alla sju väskorna

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Chevrolet Camaro”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − sex =

Du kanske även gillar…