SmartTop Chevrolet Corvette C8 Cabriolet

Med en SmartTop modul installerad i din Chevrolet Corvette C8 Cabriolet kan du öppna och stänga taket på distans med bilens orginalnyckel. Eller inifrån bilen med endast en kort knapptryckning. 

Denna SmartTop passar Chevrolet Corvette C8 cabriolet.

Här nedan ser du huvudegenskaperna med denna SmartTop:

 • Öppna/Stäng taket på distans Med bilens orginalnyckel kan du öppna och stänga taket på distans, genom en sekvens knapptryckningar.
 • Endast en kort knapptryckning räcker Det räcker att göra ett kort tryck på ”öppna/stäng” knappen för att automatiskt fälla eller öppna taket.
 • Separat kontroll av fönster Öppna eller stäng dina fönster med fjärrstyrning utan att aktivera taket.
 • Inverterad knappfunktion Knappen på mittkonsolen kan du ändra riktning på, till ”dra för att öppna” och ”tryck för att stänga” om du vill.
 • Bekvämlighetsfunktion för taket Att vrida på eller av tändningen avbryter inte öppnandet/stängandet av taket.
 • Styr fönstrens position Du kan välja att ha fönstren uppe eller nere, efter att taket öppnat sig.
 • Aktivera blinkers Du kan välja till att få bilen att signalera med sina blinkers när du öppnar/stänger taket med fjärrstyrningen.
 • Individuellt programmerbar Ställ in alla funktioner på modulen så de passar dina egna önskemål. Du gör det inifrån bilen via knapptryckningar på panelen och blinkande ljus ger svar om vilken inställning som valts.
 • Passivt / Osynligt läge Stäng av hela modulen med en enkel sekvens av tryckningar på nyckeln. Perfekt när någon annan än du skall köra bilen. 
 • Plug-in installation som enkelt kan tas bort Du kan när som helst ta bort SmartTopen, kanske om du skall sälja bilen eller lämna tillbaks en hyrd bil i orginalskick.
 • Plug-n-Play Kabeldragning Unik skräddarsydd design av kabeldragning gör installationen enkel och snabb.
 • USB Port för uppdateringar och enkelt välja inställningar Denna modul kan konfigureras och uppdateras genom att koppla den med USB kabel till din Mac eller PC.

Vänligen sänd oss e-mail (info@toplift.se) om du, innan du beställer, önskar motta information om hur SmartTOPen monteras i bilen. Monteringsinformationen är mycket tydlig, men endast tillgänglig på engelska.

Se videopresentationen nedan hur SmartTopen fungerar.

Normal leveranstid: Vanligen ca 2-3 veckor.

För denna SmartTOP kan vi tyvärr inte erbjuda tjänsten att installera den åt dig. Det är inte på grund av att det är speciellt svårt i C8:an, utan mer på grund av att det krävs god kännedom om bilen, dess tak och uppförande, samt god erfarenhet om hur taket kan stannas och sättas i olika positioner. Och känna sig trygg på att det stannar kvar i denna position. Du kan sända oss ett e-mail på info@toplift.se så sänder vi dig gärna den tillhörande instruktionen för montering, så du kan se på den mycket och länge innan du bestämmer dig för att köpa och installera SmartTOPen i din C8:a. Om du känner dig mycket trygg i hur du kan positionera taket i olika lägen (testa gärna många gånger på förhand) och samtidigt är normalhändig eller bättre och har god tid och lugn o ro vid installationen, så bör det inte vara några problem att utföra på egen hand. Hör gärna av dig om du har frågor (vi nås alltid bäst på e-mail info@toplift.se). 

5,195.00 kr

Artikel: smarttop_chevrolet_corvette_c8_ccsc_001 Kategorier: , Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Öppna/Stäng ditt tak med fjärrstyrning. Eller inifrån bilen med endast en knapptryckning. SmartTop:en kan programmeras med USB…

Ytterligare information

Vikt2 kg
Mått20 × 15 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “SmartTop Chevrolet Corvette C8 Cabriolet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 2 =

Video

Du kanske även gillar…