Bagageväskor till Chevrolet Corvette C8 Coupe och Cabriolet

Reseset med skräddarsydda väskor för Chevrolet Corvette C8 Coupe och Cabriolet. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Alla väskor kommer i konstläder, fast med äkta Italienskt läder på främre panelen samt i bärhandtagen. Vänligen observera – på bilderna visas en grå strimma på främre panel på många av väskorna, detta är en specialorder efter kundönskemål (mot pristillägg) – hör gärna av dig om du har speciell önskemål så skall vi hjälpa dig. När du beställer genom webbutiken här nedan, så är den grå strimman alltså svart i utgångsläget.

Uppsättningen väskor til Corvette C8 är mycket beroende av vilken modell av C8 du har. Viktigt! -> Skillnaden mellan en EU modell och USA modell är att USA modellen har ett helt platt golv i bakre bagagerum. EU modellen har INTE ett platt golv i bakre bagageutrymme (eftersom avgassystemen tar en del av utrymmet i bagagerummet). Det främre bagageutrymmet (”frunken”) är samma i båda modellerna, så ingen skillnad här.

Därmed är de två väskorna även desamma till främre bagageutrymmet. Dessa väskor är designade att även göra användning av en del av hålrummet i huven (vilket kan vara svårt att få till med andra väskor eller packning).

För bakre bagageutrymmet, kan du med USA modellen få plasts med två stora väskor av resväskemodell, med utdragbart handtag och hjul på väskorna. Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

För bakre bagageutrymme i EU-modellen, finns det 4+3 väskor tillgängliga. De första 4 väskorna är skapade för att kunna läggas ut och skapa ett platt golv och en av dem placeras under det lilla utrymmet under låset till luckan (se bilder). Dessa fyra första väskor är inte helt nödvändiga i bakre bagage, de 3 väskorna nedan kommer passa väl ändå, men det blir inte lika sofistikerat och du får inte användning på samma vis av de små hålrummen i den plana golvytan.

De 3 väskorna till den övre sektionen i bakluckan i EU-versionen passar alltså även utan de 4 små väskorna som presenterats ovan. För att kunna användas på det ojämna golvet är de konstruerade av mjukare material (i.e. ingen hård invändig ram), och kommer då i form av två bärväskor med handtag och en liten mjukare väska (se bilder).

Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme. Väskorna är specialdesignade för utrymmet i de båda versionerna av Corvette C8 Coupe och Cabriolet, och kan inte jämföras med traditionella resväskor.

Väskorna kommer med utsidor av konstläder, förutom främre panel och bärhandtagen som är i äkta Italienskt läder.  Väskorna har kontrasterande sömmar som du väljer färg på nedan. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på interiör nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga, se nedan) och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte videopresentationen av bagageväskor (till annan bil) på grå fliken Video nedan.

Vänligen observera att det är speciella väskor för USA-modellens och EU-modellens bakre bagagelucka.

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Artikel: bagagevaskor_chevrolet_covette_c8_bcik_001 Kategori: Taggar: , , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Chevrolet Corvette C8 Coupe eller Cabriolet. Olika set med väskor för EU eller USA modell av bakre bagageutrymme. Två väskor till främre bagagerummet, som även använder en del av utrymmet i ihåliga huven. Maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt11 kg
Mått80 × 100 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Chevrolet Corvette C8 Coupe och Cabriolet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + fyra =

Video


Du kanske även gillar…