Bagageväskor till Chevrolet Corvette C6 Coupe och targa

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för Chevrolet Corvette C6 coupe och Targa (ej cabriolet). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; Två riktigt stora bagageväskor med utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning, och två mindre bärbara väskor för utrymmet längst bak i bagageutrymmet.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd (välj nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder med diskret diamantmönster på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Ca 4 veckor.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

6,595 kr

Artikel: bagagevaskor_chevrolet_covette_c6_bcik_001 Kategori: Taggar: , , ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Corvette C6 Coupe och Targa (ej cabriolet). Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet med taket uppe…

Mer information

Vikt10 kg
Mått100 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Chevrolet Corvette C6 Coupe och targa”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Du kanske även gillar…