Bagageväskor till Porsche 911 (991)

(4 omdömen från kund)

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche 911 (modell 991). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med totalt 8 olika väskor (kan köpas separat med); Till bagagesätet i fällt läge finns fyra väskor. Dessa passar alla modeller av 991. Finns i svart färg. Till det främre bagageutrymmet (”frunken”) finns tre väskor i svart  (dessa passar alla 991 modeller, men vänligen specificera i fritext i din beställning om du har Turbo, 4-hjulsdrift eller sk Burmeister Ljudanläggning, då det påverkar valet av väskor. Vi ser till så det blir rätt om du meddelar din modell). Två större längst in och en lite mindre utanför. Vänligen observera att väskorna som görs för 991 med fyrhjulsdrift, Turbo och/eller Burmeister/Bose ljudsystem inte har väskor av resväskemodell – dvs inget uppdragbart handtag eller hjul på väskorna. 

Till hatthyllan finns en väska som endast passar modell 991 utan cabriolet, dvs coupe-modellen.

Beroende av vilka väskor du önskar, kan du göra val i listan nedan och gå vidare till kundkorgen för att beställa. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten. Väskorna kan köpas alla åtta tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre till frunken eller de fyra till baksätet eller väskan till hatthyllan. Gör ditt val nedan.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna har svart färg och kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

Normal leveranstid: ca 4 veckor.

Nollställ

2,695.00 kr12,895.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_911_991_ikp9_001 Kategori: Taggar: , , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche 911 (991). Tre väskor i ”frunken”, fyra väskor i baksätet och en väska på hatthyllan maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt10 kg
Mått70 × 70 × 50 cm
Gör ditt val:

Tre väskor till frunken, Fyra väskor till baksätet, Endast nylonväskan till hatthyllan, Endast väskan i konstläder till hatthyllan, Alla 8 väskor i konstläder

4 recensioner av Bagageväskor till Porsche 911 (991)

 1. Efren Rodriguez

  Peter,

  Väskorna har precis anlänt. De passar perfekt.

  Mvh, Efrén

 2. Romain

  Idag fick jag de 8 väskorna till min Porsche 991.2 Turbo S.
  Upplevelsen från order till leverans var mycket smidig och extremt professionell.

  – God uppskattad tid för produktion och frakt (+/- 30 days) då de gjordes på order,
  – Jag fick min beställning efter ca 28 dagar,
  – De åtta väskorna kom i tre förpackningar, allt bra mycket omsorgsfullt inslaget,
  – I varje paket var väskorna väl skyddade i sina fina dammväskor,

  Jag älskar kvaliteten och detaljerna på mina väskor. Jag kan se att de lägger mycket omtanke vid varje detalj. Det var en positiv överraskning eftersom jag tycker bilderna på webbsidan inte gör rättvisa till produkten, som förtjänar en videopresentation egentligen.

  Du kan beställa, utan tvekan, detta måste vara de bästa bagageväskorna till en Porsche 911.

 3. Björn Karlsson

  Har precis packat upp mina 3 väskor till min Porsche Carrera S 991/2 som är mycket
  snygga och välsydda. Allt fungerade bra från beställning till leverans.

 4. David

  Fint gjorda, bra passform, ideala för en roadtrip. Jag rekommenderar.

Visa recensioner på alla språk (7)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Video

Du kanske även gillar…