Bagageväskor till Porsche Boxster 981 och 718

(5 omdömen från kund)

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche Boxster modell 981 (2012-2016) och 718 (2016+). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; Till det främre bagageutrymmet (”Frunken”) finns tre väskor, två stora i botten och en ovanpå dessa. Den totala volymen i dessa tre väskor är hela 103 liter. Till det bakre utrymmet (Trunken) finns en väska. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten. Väskorna kan köpas alla fyra tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre i frunken eller den till trunken. Gör ditt val nedan.

De större bagageväskorna har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna har svart färg och kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

Normal leveranstid: ca 4 veckor.

Nollställ

1,895.00 kr9,095.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_boxster_981718_ikpb_001 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche Boxster modell 981 (2012-2016) och 718 (2016+). Tre väskor i Frunken och en väska i Trunken maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt8 kg
Mått80 × 70 × 50 cm
Gör ditt val:

En väska till trunken, Tre väskor till Frunken, Alla fyra väskor

5 recensioner av Bagageväskor till Porsche Boxster 981 och 718

 1. Håkan

  Köpte de tre väskorna till främre bagageutrymmet och de passar perfekt. Rejäla väskor som utstrålar kvalitet.

 2. Per-Olof Persson

  Köpte alla väskorna. Vilken kvalitet och så fint packade. De ligger som gjutna i bilen. Ett sant nöje att köpa dessa till en fin bil.

 3. Nick Law

  Dessa väskor är i utmärkt kvalitet och passar perfekt i frunken på min 981 Boxster. Även mycket god kundservice från Peter.

 4. Tomas Sund

  De tre väskorna till frunken passade perfekt till min 718 spyder my 2020. Känns som bra kvalitet på väskorna. Tack för bra service, väskorna hann fram dagen före roadtour till Hälsingland och Värmland- perfekt!

 5. Marius

  Flott kvalitet, masse plass og godt tilpasset bilen. Peter har fulgt opp bestillingen på beste måte, og sørget for at vi fikk veskene i tide før langhelg.

Visa recensioner på alla språk (10)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Video

Du kanske även gillar…