MGF och MG TF TT-stil framåtlutande Roadsterbågar med eller utan vindskydd

Roadsterbågar i stylingutförande som passar MGF och MG TF. Vänligen notera att dessa roadsterbågar inte passar om du har glasruta på suffletten. Störtbågarna passar endast om du har PVC plastruta på suffletten. Hardtop är heller inga bekymmer, den passar väl över störtbågarna.

Roadsterbågarna är tillverkade i rostfritt stål, har en diameter på 60 mm och perfekta rundningar. Bågarna är av ”TT-stil” och vinklade framöver (se bilder).

Dessa Roadsterbågar är inte en säkerhetsprodukt, utan endast avsedd att tillföra elegant klassisk roadster look. Om du behöver Störtbågar av säkerhetsskäl, finns det andra bågar att välja som är designade för att klara de krav som ställs tex inom banracing (Toplift erbjuder inte sådana i nuläget).

Monteringanvisning på svenska medföljer roadsterbågarna.

Vänligen gör ditt val nedan, om du endast vill ha svarta eller chromade bågar eller även välja till ett anpassat vindskydd till dessa roadsterbågar.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

4,995.00 kr7,995.00 kr

SKU: vindskydd_mgf_tf_stortbagar_tt_scmt_001 Categories: , Tags: , , ,

Description

Ge din MGF och MG TF ännu bättre utseende och klassisk look med kromade eller svarta framåtlutande TT-stil roadsterbågar. Enkla att montera. Vindskydd anpassade för roadsterbågarna finns som tillval…

Additional information

Weight7 kg
Dimensions120 × 70 × 50 cm
Välj störtbågar och eller vindskydd

Endast chromad styling störtbåge, Både chromad störtbåge och vindskydd, Endast svart styling störtbåge, Både svart störtbåge och vindskydd

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MGF och MG TF TT-stil framåtlutande Roadsterbågar med eller utan vindskydd”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =

You may also like…