Vindskydd Ford Mustang Gen 5 år 2005-2015 – utan borr

(4 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Generation 5) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 2005-2015 (Gen 5), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. De främre fästena vilar på panelen under där de främre säkerhetsbältena kommer ut. De bakre fästena vilar på sidopanelens kant. Vindskyddet säkras med fyra fästband, två som går till bilens sätesbelteshållare i baksätet och två som fästs under sidopanelen i baksätet. Se bilder.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Ja, vindskyddet får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: detta vindskydd finns normalt i lager.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,795.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang5_ejborr_scfm_001 Kategorier: , Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Gen 5). Specialversion som monteras utan borr…

Ytterligare information

Vikt6.0 kg
Mått110 × 60 × 15 cm

4 recensioner av Vindskydd Ford Mustang Gen 5 år 2005-2015 – utan borr

 1. Björn Sandberg

  Mycket elegant och enkel lösning för vindavvisare. Installerades enkelt på fem minuter. Rekommenderar produkten samt även proffsig hantering av kundtjänst.

 2. Lars-Erik Asp

  Snyggt utförande. Mycket lättmonterat. Hemma 3 dagar efter beställning.

 3. Tommy Cavallin

  Alltid snabb leverans på era produkter, som är av högsta kvalitet. Lätt att montera. Detta är andra gången jag köper av er. Kanon passform .

 4. Calle Nilsson

  Ännu en super leverans, stort tack Peter för mitt nya vindskydd (utan borr) till min mustang 2014, och tack för fästena till mitt tidigare köp! Mina mattor är precis lika fina som för 5år sedan!!! Säger bara tummen upp för TOP LIFT SERVICE, LEVERANS, KUND MOTTAGANDE

Visa recensioner på alla språk (8)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − sju =

Du kanske även gillar…