Vindskydd Ford Mustang Gen 6 år 2015 och senare – utan borr

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 2015 och senare (Generation 6) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 2015 och senare (Gen 6), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. De främre fästena vilar på den övre sidopanelen. De bakre fästena vilar med hjälp av två pinnar i hålen där de bakre säkerhetsbältena kommer ut. Vindskyddet säkras nedåt med två fästband som fästs under sidopanelen i baksätet. Se bilder.

Vänligen notera att det även finns ett annat, lite enklare och billigare, men ändå mycket väl beprövat, vindskydd som kräver att man behöver göra två hål i bilens sidopaneler för att montera det. Se denna länk för information om detta vindskyddet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Ja, vindskyddet får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: vanligen ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,795.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang5_ejborr_scfm_001-1 Kategorier: , Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet 2015 och senare (Gen 6). Specialversion som monteras utan borr…

Ytterligare information

Vikt6.0 kg
Mått110 × 60 × 15 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd Ford Mustang Gen 6 år 2015 och senare – utan borr”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − elva =

Du kanske även gillar…