Bagageväskor till BMW Z4 (modell E89)

(13 customer reviews)

Reseset med tre skräddarsydda väskor för BMW Z4 (modell E89). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med tre olika väskor; en för den nedersta facket i bagageluckan och två som placeras ovanför den första. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 116 liter bagage i dessa väskor.

De större bagageväskorna har utdragbart handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning. Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas.

Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar (som du väljer färg på nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (kan väljas bort eller välj till egen text eller logga istället, se nedan) och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte video med bagageväskor (inte till denna bil) på grå fliken nedan.

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

6,695.00 kr

Artikel: bagagevaskor_bmw_roadster_z4E89_ikbr_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din BMW Z4 modell E89. Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt12 kg
Mått100 × 70 × 50 cm

13 recensioner av Bagageväskor till BMW Z4 (modell E89)

 1. David Asphage

  Mycket fina väskor som passar perfekt i bagaget. Packningen maximeras verkligen. Det får även plats en jacka eller två över väskorna längst in där nätet är, och kanske ett extra par skor längst ut, eller varför inte en liten shopping påse från vingården eller liknande.
  Väska nr3 är lite svårpackad, vad ska man ha i den, badkläderna kanske?

 2. Ulrika Aldefelt

  Mycket fina och rymliga väskor som passar perfekt i bilen. Trevligt och personligt bemötande på Toplift. Dessvärre var leveransen tre veckor i stället för två vilket gjorde att vi fick åka på bilsemester utan dessa fina väskor. Det var synd men vi är mycket nöjda med köpet och hur det har hanterats!

 3. Jim Halstead

  Peter,
  Z4 bagageväskorna anlände idag. Jag är mycket nöjd med kvaliteten på materialet och hur de passar i bagageutrymmet. Själva inköpet var mycket smidigt och din respons mycket god.
  Tack så mycket.
  Jim Halstead (USA)

 4. Synnøve Høiby Kveta

  Hei Peter
  Fikk våre kofferter i går 6.september. Vi hadde kunnet fått dem dagen før, men var ikke hjemme. De ser jo flotte ut, og vi gleder oss til å bruke dem.
  Leveransen gikk smertefritt for seg. Takk for god service.
  Vennlig hilsen
  Synnøve Høiby Kveta

 5. Bryan Hoag

  Jag verkligen älskar dessa Z4 väskor. Perfekt användning av utrymmet med taket fällt. Väskorna är rejält konstruerade. Peter på Toplift var utmärkt att ha att göra med. Rekommenderas starkt!

 6. Johan Halvardson

  Passade perfekt i vår Z4!
  Dessutom bra kundservice som innefattade hemlighållande av hustruns födelsedagspresent!

 7. David Brown

  Excellent cases, fit perfectly. Well constructed, fast delivery and Peter keeps you updated on progress.

 8. Dan Marklund

  Super tack för kanonväskor till min Z4 2010 all passade perfekt med det visste ju du. Servicen var exelent där både leverans å betalning var super enkel. Kan varmt rekommendera Top Lift.
  Super nöjd kund
  Dan Marklund

 9. Johann Schemat

  Väskorna är gediget utförda och snygga, har med två så har man varsin och i den lilla kan man lägga böcker och tidningar. Passar perfekt in i bagagerummet och då vet man exakt hur mycket man kan ta med på längre utflykter om man vill kunna köra nercabbat. Leveransen gick mycket fortare än utlovat och kommunikationen med ägaren Peter var perfekt, fick all uppdatering som behövdes. Kan verkligen rekommenderas för en Z4 ägare som vill kunna åka längre utflykter med övernattningar och inte fundera på hur man packar bilen med andra lösa väskor. Trevligt med en svensk firma och dessutom på Orust som har detta sortiment, blir nog fler saker inköpta i framtiden.

 10. Bo Ahlén

  Tack Peter att jag han få dessa fina och gedigna väskor innan min resa. Passade perfekt i skuffen. Inga problem, nu vet man vad man kan packa med sig.
  Kan varmt rekommendera att göra affärer med Peter.

 11. Anne Karlsson

  Tack Peter för den trevliga tonen du har. Jag är inte van med detta bemötande när jag handlar över nätet.
  Väskorna kom idag. Passade perfekt och dessutom snygga. Längtar till våren och alla bilturer.
  Rekommenderar varmt detta till alla.
  Ni är bäst

 12. Lars Johnsson

  Hejsan! Idag var jag och hämtade våra väskor. De ser ju snygga ut men eftersom vi idag skriver 1 Mars så har jag ännu ingen bil att prova dem i. Ser fram emot detta!
  Proffsigt bemötande från Toplift.

 13. Roger Andersson

  Att få vänta på saker är inte kul men det ska man inte belasta Toplift för . Toplift skötte mitt ärende på ett professionellt sätt och kan lätt handla härifrån igen
  Tack Peter
  Väskorna som jag beställde uppfyller mina krav med råge så det ska bli kul att packa bilen nu

Visa recensioner på alla språk (26)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Video


Du kanske även gillar…