Original vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet 2003-2014

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 omdömen från kund)

Detta vindskydd i orginalutförande reducerar effektivt vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Vindskyddet fälls ihop på fyra ledder till ett mycket kompakt format, som sparar mycket utrymme i bagageutrymmet. Du får med en smidig förvaringsväska i priset.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Saab 9-3 Cabriolet årsmodell 2003-2014 (den senaste modellvarianten), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din 9-3.

Vindskyddet levereras med mycket utförliga illustrerande bild över montering och ihopfällning. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig. Eller kom förbi oss, så hjälper vi dig att montera utan kostnad!

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

4,995 kr

Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Orginal vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet årsm 2003-2014. Fälls samman till mycket kompakt format, förvaringsväska ingår…

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

1 recension av Original vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet 2003-2014

    Visa recensioner på alla språk (1)

  1. Betygsatt 5 av 5

    Maria Malmqvist

    Mycket bra service och trevlig personal. Kändes tryggt att handla. Lite orolig över hur löst vindskyddet sitter dock trots att jag skruvat in så långt det går. Vill ju inte det ska trilla av bakåt i trafiken…

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Du kanske även gillar…