Vindskydd av orginaldesign till Porsche 911 (G-modell, 964 och 993) år 1982-1998

Använd ett vindskydd till din Porsche 911 Cabriolet (G-modell, 964, 993) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Porsche 911 Cab (G-modell, 964, 993), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vänligen observera – detta vindskydd passar inte 993 av USA-modell som inte har fällbart bakre ryggstöd. Dvs detta vindskydd passar endast om du kan fälla ner det bakre ryggstödet (se bilder).

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Porsche. Den fästs med fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i din 911 Cab, och vilar dessutom på ett ”stödben” samt fästs med två fästband (se bilder).

Om du tycker denna modell verkar lite dyr, och du samtidigt önskar en modell som kan sitta lite mer permanent, så kan denna ganska mycket enklare lösning eventuellt vara aktuell? Se denna länk.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över monteringen. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (det innebär att du behöver planera lite om du tänker ta med passagerare bak eller inte. Extra bra att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Missa inte videpresentationen över monteringen på grå fliken Video nedan.

Normal leveranstid:  ca 2 veckor vanligen.

Som framgår av en av bilderna så behövs två fästen av orginalmodell för att vindskyddet skall kunna fästas till sidorna. Du kanske redan har dessa på plats och då behövs inga. Men om du inte har, behöver du välja till dem nedan (annars passar inte vindskyddet).

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

4,195.00 kr

Artikel: vindskydd_porsche_911_996_997_scp9_001-1 Kategori: Taggar: , , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Porsche 911 Cabriolet (G-modell, 964, 993), årsmodeller 1982-1998. Infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått110 × 60 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd av orginaldesign till Porsche 911 (G-modell, 964 och 993) år 1982-1998”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 7 =

Video

Du kanske även gillar…