Vindskydd enkelram Porsche 911 (G-modell och 964) år 1982-1994

Använd ett vindskydd till din Porsche 911 (G-modell/964) Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Porsche 911 (G-modell/964), och är inte en “en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Porsche. Den fäst genom att montera en arm i fästet för säkerhetsbältena (se bilder).

Detta är absolut en enklare modell av vindskydd för 964, då det är en enkelram och den sektion som går över baksätet endast läggs över baksätet. Det har dock fördelen av att det får plats i bagageutrymmet, den mycket enkla monteringen och det relativt låga priset. Om du hellre önskar en mer avancerad lösning, så kika på denna länk till vindskydd av orginalmodell till 964 (det får inte plats i bagageutrymmet).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Nej, detta vindskydd är inte vikbart.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bagageutrymmet (vi vet tyvärr inget vindskydd som får plats i främre bagageutrymmet).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

In stock

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_porsche_911_gmodell_964_scp9_001 Kategorier: , Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Porsche 9911 (G-modell/964), årsmodeller 1982-1994. Monteras utan åverkan på bilen. Du behöver fästa två armar i infästningen för säkerhetsbältena…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd enkelram Porsche 911 (G-modell och 964) år 1982-1994”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + fjorton =

Du kanske även gillar…