Skräddarsytt Ultratect kapell för KAWASAKI vattenskoter och jetski

(2 customer reviews)

Skapat för att använda när du har vattenskotern eller din jetski på trailern. Kapellet skyddar plast/gelcoat kroppen, dess färg och dekaler mot väder, vind och smuts. Materialet är tillverkat speciellt för att inte överföra färg på din vattenskoter/jetski, ett problem som är vanligt hos billigare låg-kvalitet kapell av sämre material.

De så kallade Ultra’tect™ materialet utvecklades mot behovet att kapellet skall behålla sin färg och styrka, även under långvarigt bruk utomhus, samtidigt som det ger hög grad av vattenmotstånd och skydd mot skadliga UV-strålar – och dessutom till ett bra pris.

Det skräddarsydda kapellets egenskaper och fördelar är:

 • Alla utsatta sömmar är överlappande och med dubbelsöm för överlägsen styrka.
 • Starka, kraftigt fastsatta öglor som kan användas när vattenskotern eller jetskin körs på trailer (rep ingår inte).
 • Undersidan på kapellet har dubbla lager av kraftigt material på områden som är särskilt utsatta för skav och förslitning.
 • Det finns kraftiga öppningar för områden på vattenskotern/jetskin som behövs kommas åt för säkring vid transport på trailer.
 • Ett justerbart, kraftigt och elastiskt rep är insytt runt om hela kapellet.
 • Reflexite® reflexer är insydda baktill på kapellet för att ge en extra varning när vattenskotern/jetskin transporteras, tex på en trailer.
 • Bakom styret, längs med överdelen av kapellet, finns en dragkedja (som inte skrapar vattenskotern/jetskin) monterad för att kunna förvara exempelvis flytväst och våtdräkt. Det finns även en insydd ”snabbtorkningsficka” i nätmaterial, med kardborrestängning för att förvara handskar, glasögon eller andra små saker.
 • En dragkedja finns placerad vid öppningen för tanken, så att du kan tanka vattenskotern/jetskin medans den står på trailern.

Vänligen se bilder i bildspelet som visar de olika kvalitetsaspekterna med kapellet.

Ultra’tect™ materialet finns att få i fyra olika färger. Välj din KAWASAKI modell nedan och välj sedan önskad färg på kapellet (det skiljer inget i pris mellan färgerna).

Normal leveranstid är 4-6 veckor, då kapellet tillverkas på order i USA efter din valda modell och ditt färgval.

Välj din modell *

 kr

Blå [+0.00 kr]

Grå [+0.00 kr]

Svart [+0.00 kr]

Sandfärgat [+0.00 kr]

Artikel: kapell_vattenskoter_jetski_kawasaki_all_ccka_001 Kategori: Tagg:

Kort produktinfo

Skräddarsytt högkvalitativt Ultratect material till riktigt bra pris – enkelt att använda, enkelt att tvätta, bra UV-motstånd, ”andas” väl och utmärkt färgbeständighet.

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått50 × 50 × 20 cm

2 recensioner av Skräddarsytt Ultratect kapell för KAWASAKI vattenskoter och jetski

 1. Kent Nilsson

  Kanonbra service, både vid köp och inför leverans. Fick det idag, efter 3 veckor, och har provmonterat det. Passar perfekt, och kvaliteten verkar hög.
  Valde enfärgat (svart), och skönt att inte behöva visa vilket fabrikat (Kawasaki Ultra LX), det är på skotern, vilket oftast originalkapellen gör, som dessutom var ca 1 000 kr dyrare.
  Jag kan verkligen rekommendera det här – så långt!
  Kent Nilsson

 2. Mattias

  Kapellet passar perfekt och har en väldigt hög kvalitet. Det finns många bra detaljer på den så som dragkedjor för att lättare komma åt för tankning, skydd så inte dragkedjan nöter mot jetskin. Den har en reflex bakpå och är snyggt diskret med sin svarta design.

  Upplevde servicen och kontakten med toplift helt perfekt och kan varmt rekommendera att handla från dem!

Visa recensioner på alla språk (3)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 9 =

Du kanske även gillar…