Skräddarsytt Ultratect kapell för POLARIS vattenskoter och jetski

Skapat för att använda när du har vattenskotern eller din jetski på trailern. Kapellet skyddar plast/gelcoat kroppen, dess färg och dekaler mot väder, vind och smuts. Materialet är tillverkat speciellt för att inte överföra färg på din vattenskoter/jetski, ett problem som är vanligt hos billigare låg-kvalitet kapell av sämre material.

De så kallade Ultra’tect™ materialet utvecklades mot behovet att kapellet skall behålla sin färg och styrka, även under långvarigt bruk utomhus, samtidigt som det ger hög grad av vattenmotstånd och skydd mot skadliga UV-strålar – och dessutom till ett bra pris.

Det skräddarsydda kapellets egenskaper och fördelar är:

  • Alla utsatta sömmar är överlappande och med dubbelsöm för överlägsen styrka.
  • Starka, kraftigt fastsatta öglor som kan användas när vattenskotern eller jetskin körs på trailer (rep ingår inte).
  • Undersidan på kapellet har dubbla lager av kraftigt material på områden som är särskilt utsatta för skav och förslitning.
  • Det finns kraftiga öppningar för områden på vattenskotern/jetskin som behövs kommas åt för säkring vid transport på trailer.
  • Ett justerbart, kraftigt och elastiskt rep är insytt runt om hela kapellet.
  • Reflexite® reflexer är insydda baktill på kapellet för att ge en extra varning när vattenskotern/jetskin transporteras, tex på en trailer.
  • Bakom styret, längs med överdelen av kapellet, finns en dragkedja (som inte skrapar vattenskotern/jetskin) monterad för att kunna förvara exempelvis flytväst och våtdräkt. Det finns även en insydd ”snabbtorkningsficka” i nätmaterial, med kardborrestängning för att förvara handskar, glasögon eller andra små saker.
  • En dragkedja finns placerad vid öppningen för tanken, så att du kan tanka vattenskotern/jetskin medans den står på trailern.

Vänligen se bilder i bildspelet som visar de olika kvalitetsaspekterna med kapellet.

Ultra’tect™ materialet finns att få i fyra olika färger. Välj din POLARIS modell nedan och välj sedan önskad färg på kapellet (det skiljer inget i pris mellan färgerna).

Normal leveranstid är 4-6 veckor, då kapellet tillverkas på order i USA efter din valda modell och ditt färgval.

Välj din POLARIS vattenskoter eller Jetski *

Vänligen gör ditt val nedan. Den extra tillkommande kostnaden som anges i parentesen avser den specifika storleken som just din modells täcke har. Större täcken kostar lite mer än små täcken.

 kr

Blå [+0.00 kr]

Grå [+0.00 kr]

Svart [+0.00 kr]

Sandfärgat [+0.00 kr]

2,695.00 kr

Artikel: kapell_vattenskoter_jetski_polaris_all_ccpa_001 Kategori: Tagg:

Kort produktinfo

Skräddarsytt högkvalitativt Ultratect material till riktigt bra pris – enkelt att använda, enkelt att tvätta, bra UV-motstånd, ”andas” väl och utmärkt färgbeständighet.

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Skräddarsytt Ultratect kapell för POLARIS vattenskoter och jetski”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 19 =