Skräddarsytt Ultratect kapell för PJS vattenskoter och jetski

Skapat för att använda när du har vattenskotern eller din jetski på trailern. Kapellet skyddar plast/gelcoat kroppen, dess färg och dekaler mot väder, vind och smuts. Materialet är tillverkat speciellt för att inte överföra färg på din vattenskoter/jetski, ett problem som är vanligt hos billigare låg-kvalitet kapell av sämre material.

De så kallade Ultra’tect™ materialet utvecklades mot behovet att kapellet skall behålla sin färg och styrka, även under långvarigt bruk utomhus, samtidigt som det ger hög grad av vattenmotstånd och skydd mot skadliga UV-strålar – och dessutom till ett bra pris.

Det skräddarsydda kapellets egenskaper och fördelar är:

  • Alla utsatta sömmar är överlappande och med dubbelsöm för överlägsen styrka.
  • Starka, kraftigt fastsatta öglor som kan användas när vattenskotern eller jetskin körs på trailer (rep ingår inte).
  • Undersidan på kapellet har dubbla lager av kraftigt material på områden som är särskilt utsatta för skav och förslitning.
  • Det finns kraftiga öppningar för områden på vattenskotern/jetskin som behövs kommas åt för säkring vid transport på trailer.
  • Ett justerbart, kraftigt och elastiskt rep är insytt runt om hela kapellet.
  • Reflexite® reflexer är insydda baktill på kapellet för att ge en extra varning när vattenskotern/jetskin transporteras, tex på en trailer.
  • Bakom styret, längs med överdelen av kapellet, finns en dragkedja (som inte skrapar vattenskotern/jetskin) monterad för att kunna förvara exempelvis flytväst och våtdräkt. Det finns även en insydd ”snabbtorkningsficka” i nätmaterial, med kardborrestängning för att förvara handskar, glasögon eller andra små saker.
  • En dragkedja finns placerad vid öppningen för tanken, så att du kan tanka vattenskotern/jetskin medans den står på trailern.

Vänligen se bilder i bildspelet som visar de olika kvalitetsaspekterna med kapellet.

Ultra’tect™ materialet finns att få i fyra olika färger. Välj din PJS modell nedan och välj sedan önskad färg på kapellet (det skiljer inget i pris mellan färgerna).

Normal leveranstid är 4-6 veckor, då kapellet tillverkas på order i USA efter din valda modell och ditt färgval.

Välj din PJS vattenskoter eller Jetski * 

Vänligen gör ditt val nedan. Den extra tillkommande kostnaden som anges i parentesen avser den specifika storleken som just din modells täcke har. Större täcken kostar lite mer än små täcken.

 kr

Blå

Blå

Grå

Grå

Svart

Svart

Sandfärgat

Sandfärgat

2,695.00 kr

Artikel: kapell_vattenskoter_jetski_pjs_all_ccpa_001 Kategori: Tagg:

Kort produktinfo

Skräddarsytt högkvalitativt Ultratect material till riktigt bra pris – enkelt att använda, enkelt att tvätta, bra UV-motstånd, ”andas” väl och utmärkt färgbeständighet.

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Skräddarsytt Ultratect kapell för PJS vattenskoter och jetski”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − sexton =