Skräddarsytt Ultratect kapell för YAMAHA vattenskoter och jetski

(2 customer reviews)

Skapat för att använda när du har vattenskotern eller din jetski på trailern. Kapellet skyddar plast/gelcoat kroppen, dess färg och dekaler mot väder, vind och smuts. Materialet är tillverkat speciellt för att inte överföra färg på din vattenskoter/jetski, ett problem som är vanligt hos billigare låg-kvalitet kapell av sämre material.

De så kallade Ultra’tect™ materialet utvecklades mot behovet att kapellet skall behålla sin färg och styrka, även under långvarigt bruk utomhus, samtidigt som det ger hög grad av vattenmotstånd och skydd mot skadliga UV-strålar – och dessutom till ett bra pris.

Det skräddarsydda kapellets egenskaper och fördelar är:

 • Alla utsatta sömmar är överlappande och med dubbelsöm för överlägsen styrka.
 • Starka, kraftigt fastsatta öglor som kan användas när vattenskotern eller jetskin körs på trailer (rep ingår inte).
 • Undersidan på kapellet har dubbla lager av kraftigt material på områden som är särskilt utsatta för skav och förslitning.
 • Det finns kraftiga öppningar för områden på vattenskotern/jetskin som behövs kommas åt för säkring vid transport på trailer.
 • Ett justerbart, kraftigt och elastiskt rep är insytt runt om hela kapellet.
 • Reflexite® reflexer är insydda baktill på kapellet för att ge en extra varning när vattenskotern/jetskin transporteras, tex på en trailer.
 • Bakom styret, längs med överdelen av kapellet, finns en dragkedja (som inte skrapar vattenskotern/jetskin) monterad för att kunna förvara exempelvis flytväst och våtdräkt. Det finns även en insydd ”snabbtorkningsficka” i nätmaterial, med kardborrestängning för att förvara handskar, glasögon eller andra små saker.
 • En dragkedja finns placerad vid öppningen för tanken, så att du kan tanka vattenskotern/jetskin medans den står på trailern.

Vänligen se bilder i bildspelet som visar de olika kvalitetsaspekterna med kapellet.

Ultra’tect™ materialet finns att få i fyra olika färger. Välj din YAMAHA modell nedan och välj sedan önskad färg på kapellet (det skiljer inget i pris mellan färgerna).

Normal leveranstid är 4-6 veckor, då kapellet tillverkas på order i USA efter din valda modell och ditt färgval.

Välj din YAMAHA vattenskoter eller Jetski *

Vänligen gör ditt val nedan. Den extra tillkommande kostnaden som anges i parentesen avser den specifika storleken som just din modells täcke har. Större täcken kostar lite mer än små täcken.

 kr

Blå [+0.00 kr]

Grå [+0.00 kr]

Svart [+0.00 kr]

Sandfärgat [+0.00 kr]

2,695.00 kr

Artikel: kapell_vattenskoter_jetski_yamaha_all_ccvy_001 Kategori: Tagg:

Kort produktinfo

Skräddarsytt högkvalitativt Ultratect material till riktigt bra pris – enkelt att använda, enkelt att tvätta, bra UV-motstånd, ”andas” väl och utmärkt färgbeständighet.

2 recensioner av Skräddarsytt Ultratect kapell för YAMAHA vattenskoter och jetski

 1. Lennart Samuelsson

  Perfekt passform och mycket bra vattenavvisande egenskaper. Har nu använt ett år till min Yamaha Superjet och kapellet fungerar helt till belåtenhet.

 2. Jonas Fernqvist

  Har köpt 2 kapell till mina skotrar från Toplift. Kan bara säga positivt om deras produkter och bemötande. Kommer defensivt beställa från dem i framtiden också!

Visa recensioner på alla språk (4)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 6 =