Kapell till gummibåt och RIB

(9 customer reviews)

Kapell till gummibåt och RIB gjorda i vattenavstötande polyestermaterial som andas, men ändå skyddar mot mögel och skadligt UV-ljus. Kapellen har inbyggda gummiband för bättre följsamhet runt båten. Kapellen skyddar bland annat mot regn, sol och damm. Det finns tolv olika storlekar för att finna bästa möjliga passform.

Kapellet är skapat för att monteras med utombordsmotorn monterad på båten, vilket även förbättrar avrinningen av regnvatten. Det är gjort i lite kraftigare polyestermaterial för bästa vattenavvisande förmågor och motstånd vid förvaring även i regniga miljöer.

Vänligen observera att detta täcke primärt är tänkt att användas vid vinterförvaring, och inte är lika enkelt att använda när båten ligger till sjöss (när båten är i vatten vid daglig användning är det svårare att lägga på och ta av täcket). När du väljer storlek för användning vid vinterförvaring eller på land, så är det många gånger tacksamt att välja en eller ett par storlekar större än du annars skulle valt. Det är så mycket lättare att finna god användning även av lite extra material på land, än tvärtom.

Då dessa täcken är av universaltyp och skall fungera på många olika båtar, så skiljer sig säkerligen din båt lite grann från dem du ser på bilderna. Vi har därför valt att vara mycket smidiga och generösa vid eventuella byten av storlek på täckena. Processen att byta ett täcke mot en annan storlek börjar med att du informerar oss på e-mail (info@toplift.se) om att du vill byta till en storlek större eller mindre (eller två). Vi ber dig då sända tillbaks det första täcket, och så snart vi har det här kan vi sända den storlek du önskar ut till dig. Vi kommer kanske be om lite extra betalning om det är ett större täcke, eller betala tillbaks till dig om du behöver en mindre storlek (givet att det är skillnad i pris då). Du får bekosta återfrakten hit till oss, och vi sänder gärna ut det nya täcket på vår bekostnad.

Då vi försöker att vara mycket hjälpsamma vid byte av storlek, så är det viktigt att du förstår när du beställer att du kan få ett täcke som har prövats av en annan kund vid tidigare tillfälle på sin rena båt, och ihopvikt efter kundens allra bästa förmåga. Vi hoppas att du har förståelse och uppskattning för denna möjligheten – så vi kan erbjuda bästa möjliga service om en storlek behöver bytas.

För att se pris för respektive modell och storlek, vänligen välj den modell som passar din gummibåt/rib bäst i listan nedan. Se en av bilderna i bildspelet för hur du mäter båtens A och B mått i centimeter.

Leveranstid: Normalt har vi alla storlekar i lager.

Välj storlek på kapellet du vill beställa *

Description

Kapell till gummibåtar och RIB i vattenavstötande material som andas, men samtidigt motverkar mögel och blekning/torkning från UV-ljus. 12 olika storlekar för bästa passform…

Additional information

Weight5 kg
Dimensions50 × 40 × 30 cm

9 reviews for Kapell till gummibåt och RIB

 1. Stefan Nilsson

  Provat att sätta på kapell med gummibåt i sjön , inte lätt när det blåser 10m/s .
  Verkar vara bra duk men några fasta fästpunkter för g-båtens ringar hade underlättat betydligt då vinden inte lika lätt blåser av allt igen. Gör förmodligen egna fästen.
  Tack för ett trevligt bemötande o bra service.

 2. Lennart Landh

  Mycket bra och smidigt. Kan dock förbättra infästningar något.

 3. Håkan Johansson

  Köpte ett blått kapell till gummi/ ribbåten Det jag fick var något för kort. Skickande tillbaka det och fick ett nytt direkt som var längre. Kapellet håller mycket bra kvalitet, lätt att få på och bra passform.
  Kan varmt rekommendera det blåa kapellet.
  Servicen och bemötandet är verkligen på topp. Finns inget att klaga på.
  ( stor fördel att beställa av ett Svenskt företag när man måste byta varan)
  Jag ger toppbetyg både på varan och servicen.

 4. Jonas

  Bra service vid köp! trevligt bemötande och hjälp med udda mått. Skaffade ett större grått kapell till min ribb som jag förvarar upp och ner på däck. Kan inte uttala mig om kvaliteten än men den känns bra så här långt.

 5. Christian Lundmark

  Fantastisk service och trevlig personal!

 6. Robert Zimmerman

  Super bra service, behövde byta till en större storlek (2 ggr) men det var inga problem.

 7. Pelle Engstrand

  Beställde ett blått kapell till ribbåten och gick efter måttanvisningarna på hemsidan. Kapellet passade perfekt och jag är supernöjd !

 8. Paul

  Väldigt fin och personlig kundservice!
  Kapellet något för kort även för min RIB. Den är 380 cm, köpte 370/390. Hoppas storleken större passar, när jag får den i retur. Den blå duken verkar vara av bra kvalitet. Hade hellre valt en , mer diskret färg. Grå är dock tunnare duk.

 9. Erik

  Köpte ett kapell som fungerar fantastiskt bra. Mycket bra och snabb service! Väldigt trevlig personal som satte kundens bästa som prio 1! Kan starkt rekommendera att handla från Toplift!!

Visa recensioner på alla språk (18)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 1 =

Du kanske även gillar…