Vindskydd till Mitsubishi Eclipse enkelram 2000-2005

Använd ett vindskydd till din Mitsubishi Eclipse (år 2000-2005) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mitsubishi Eclipse, årsmodeller 2000-2005. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på relativt kort tid. Du behöver montera de två medföljande armarna i samma skruv som håller fästena till säkerhetsbältena (se bild). Därefter är vindskyddet redo att monteras.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_mitsubishi_eclipse_enkelram_scme_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Mitsubishi Eclipse år 2000-2005. Installeras utan att behöva göra hål i sidorna…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått110 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Mitsubishi Eclipse enkelram 2000-2005”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − sju =

Du kanske även gillar…