Vindskydd Ford Mustang 2005-2015

(37 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Generation 5) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 2005-2015 (Gen 5), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras i bilens orginalfästen för vindskydd (om sådana finns i din bil). Om du saknar orginalfästen (de allra flesta Mustanger Gen 5 SAKNAR orginalfästen), medföljer nödvändiga monteringsdetaljer för att borra två hål och däri montera fästen för vindskyddet.

Vänligen observera att det även finns en annan modell av vindskydd till Mustang Cab 2005-2015 (Gen 5). Detta vindskydd monteras utan att du behöver borra, det fästs istället med fyra stycken fästband till bilens säkerhetsbälten och sidopanel. Det kostar något mer, men kan vara värt det om du inte gillar tanken på att göra två nya hål i panelen. Se denna länken ifall du tycker det är en bättre lösning för dig, eller inte.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Ja, vindskyddet får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: Svart vindskydd är normalt i lager.

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Grå ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang_serie5_scfm_001 Kategorier: , Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Gen 5). Monteringsdetaljer medföljer, du behöver borra två hål…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 15 cm

37 recensioner av Vindskydd Ford Mustang 2005-2015

  1. Rolf Korsbäck

    Snabb leverans, montering i vår 🙂

  2. Mikael Johansson

    Jag tycker att det funkar bra enkel montering bara att borra två hål .snabb leverans

  3. Nicklas

    Snabb leverans. Enkelt montage. Reducerar vinddraget perfekt!

  4. Jonny Widholm

    Bra i pris i jämförelse med andra aktörer, snabb leverans, enkelt att montera. Bakre fästet skulle kunna flyttas fram någon cm. Jag kan helt klart rekommendera Top Lift .

  5. Micke Nyblom

    Snabb leverans, mycket bra pris och väldigt trevligt kundbemötande. Jag kan verkligen rekommendera Top Lift.
    Vindskyddet var lätt att montera och fungerar bra.

  6. Tommy Elfström

    Snabb leverans,kanon bra service! bra priser

  7. Nils Axberg

    Snabb leverans,bra passform,bra kvalite’,bra pris

  8. Kjell Brandt

    Bra kontakt. Snabb leverans.
    Kan klart rekommendera Top Lift.

  9. Lars Sandh

    Bra pris och hyfsad snabb leverans.jag fick det jag förväntade mig. Monterings beskrivningen verkar vara lätt att förstå.

  10. Thomas Karlström

    Har länge letat efter ett vindskydd till min Mustang men bara funnit vindskydd runt 5000: vilket jag tyckt varit lite väl dyrt. Via blocket fann jag annons från Top lift om ett vindskydd specialgjort för just Mustang för endast 2 600:- , Beställde sent på kvällen och swichade pengarna. På morgonen fick jag ett vänligt bekräftelsemail om order och att betalning var klart. Dagen efter kom ett mail om att vindskyddet nu var på väg. Har nu satt på vindskyddet på bilen. Ritningen var väl inte den mest pedagogiska men när jag såg de 2 skruvhållarna var det enkelt att montera. Klart på mindre än 30 min. Provkört bilen och det fungerar alldeles utmärkt. Vindskyddet är inte i vägen om man vill sänka eller ha taket på. Jag ger gärna högsta betyg till Top Lift för en bra och prisvärd produkt, för god information om beställning och leverans och den snabba leveransen. Bttre än så här kan det inte bli. Varmt tack.

  11. Sven-Erik Pettersson

    Bra passform, snabb leverans o sist men inte minst kanonpris!

  12. Jerry Sandström

    Enkel montering, funkar perfekt inget bakdrag som man får annars.

  13. Calle Nilsson

    Bra bemötande! Snabb leverans, jag monterade det direkt tog ca 30min, enkel beskrivning, sen ut o åka! Vindskyddet är perfekt o snyggt! Tack Peter på Toplift! Jag återkommer för att beställa mer till Mustangen!!

  14. Crister Berg

    Har nu monterat vindskyddet som jag beställde i vintras, det var både enkelt att få på plats och effektivt. Hur nöjd som helst. Priset var oslagbart.

  15. Pär Mildén

    Snabb leverans, bra telefonsupport av Peter, lätt att montera och fantastiskt bra funktion och kvalitet! Mycket nöjd kund som kommer att rekommendera produkten till andra!

  16. Eive Westerlund

    Snabb leverans lätt att montera och en fantastisk skillnad i komfort!
    Bara att rekommendera!!!!

  17. Kent Berg

    Helt suveränt bemötande och ett alldeles utmärkt vindskydd. Rekommenderas varmt, inte minst med tanke på att produkten gör verkligt stor skillnad för komforten med sufletten nerfälld.

  18. Stig Carlsson

    Vill verkligen rekommendera Top lift. Snabb leverans, bra kontaktinformation hela tiden och en bra produkt till ett bra pris!!

  19. Larry Holmdahl

    Ett fantastiskt bemötande och uppdatering hela tiden om vad som var på gång och snabb leverans och bra pris kan verkligen rekommendera Peter och Top lift kommer att komma tillbaka med mer beställningar stort tack för denna gången

  20. Kjell Bertilsson

    Hej Peter på Toplift.

    Har nu monterat vindskyddet.
    Allt har varit till bra.
    Lätta att montera.
    Lite nervöst när man skulle borra hålen man har ju bara ett försök.
    Tyckte nog att gängorna till främre fästet var lite korta, kunde inte få på brickan
    men det gick bra ändå.
    Kan varmt rekomendera det till andra. Nu blåser det behagligt.

    Hälsningar Kjell Bertilsson Osby

  21. Lars Jonsson

    Kan inte annat än ge full pott för bemötande och vindskyddet. Peter önskade bilder för att jag skulle vara säker på att det blev bra med ett vindskydd med grå ram i stället för svart. Det vart mycket snyggt då det var exakt samma färg som klädseln. Jag rekommenderar denna produkt då det gör en otrolig skillnad på vindturbulensen till ett rimligt pris.

  22. Åsa

    Inget att klaga på. Perfekt service och snabb leverans. Har inte monterat det än men verkar bra. Tydlig instruktion.

  23. Stefan Bjädefors

    Är mycket nöjd med produkten.Den kom välförpackad med en enkel monteringsanvisning. Designen smälter bra in Mustang designen. Tack vare skyddet kan vi förlänga vår sommarsäsong och köra nercabbat in i september.

  24. Stefan Janson

    Wow, vilken skillnad det blev med vindskyddet till Mustangen. Väldigt snabb leverans och bra personlig kontakt med Peter Svensson! Supernöjd med servicen och produkten.

  25. Hans B

    Hej,
    Jag är mycket nöjd med mitt vindskydd och leveransen.
    Mvh, Hans

  26. Per Walther

    Snabb leverans. Bra pris och bra kvalitet. Helnöjd

  27. Rolf Oxhagen

    Tack Peter/Toplift för god återkoppling & service.
    Inga problem med montering men får vänta med resultatet tills det att Mustangen släpps ut från vintervilan.
    Ser man till tidigare omdömen så är jag säker på att det blir super!

  28. Zoltan Szanto

    Tack Peter för ett trevligt bemötande på en lördag och hjälp med monteringen på mustangen. Prövade att köra nercabbat i 8 grader varmt utan några problem. Funkar alldeles utmärkt.
    Snygg finish är det på windstoppern oxå.
    Hämtar upp mattorna som vi beställde när du får hem dom.

    Tackar så mycket

  29. Janne

    Det verkar vara bra kvalitet. Stabil och enkel fastsättning. Otroligt fin service av Peter som även installerade den. Jag är verkligen imponerad av servicenivån. Tack.

  30. Harri Perttula

    Mitt tredje vindskydd som jag beställt till bil nummer tre, kanonbra passform på denna med och samma fina service av Peter som ringde upp då det blivit lite fel i min beställning som rättades till STORT TACK

  31. Lena Eriksson

    Mycket nöjd med vindskyddet! Snabb leverans, trevligt bemötande och enkel o snabb montering!

  32. RogerT

    Jättebra bemötande från första stund. Hade störtbåge på min Mustang vilket Peter noterade. Fick tips om hur jag kunde montera ändå och på så vis slippa att köpa ett för dubbla priset.

  33. Stefan Andersson

    Väldigt snabb leverans och priset nästan hälften av andra leverantörer. Väldigt lätt att montera Så jag är kanonnöjd

  34. Bengt Magnusson

    Beställde en vindavvisare till min Ford mustang 2015. Klumpigt av mig så beställde jag fel modell. Efter kontakt med Peter så kunde jag returnera varan enkelt och utan debitering.
    Fick omgående rätt produkt skickat till mig utan extra kostnader. Skulle man få samma bemötande från alla företag så skulle livet vara betydligt enklare.
    10/10 poäng för service och leveranssäkerhet.
    Jättenöjd med vindavvisaren som nu är monterad!
    / Bengt

  35. ulf bergman

    funderar ni på detta vindskydd så tveka inte kanon bra och snabb leverans ,,högsta betyg

  36. Ingo

    Beställde vindskydd till min Mustang GT -06:a via hemsidan. Utan minsta problem hämtade jag upp det i butiken och fick allt förklarat både direkt och via papper på hur monteringen bäst görs. Mycket seriös och trevligt. Allt annat än 5 stjärnor är otänkbart.
    Nu bara invänta säsong. Tack än en gång Peter!
    MVH Ingvar/Skultuna.

  37. LEIF MOLIN

    Snabba mailsvar, skickas direkt så man får produkten snabbt och till bra pris. Kan verkligen rekomendera detta företaget. Ska montera vindskyddet imorgon .

Visa recensioner på alla språk (73)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 8 =

Du kanske även gillar…