Vindskydd till BMW 4-serie G23 årsmodell 2020 och senare

(0 customer reviews)

Använd ett fällbart vindskydd till din BMW 4-serie G23 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet. Vindskyddet kan fällas bakåt när du inte vill ha det uppfällt. Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa BMW 4-serie G23, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din BMW. Det fästes med fästpinnar in i orginalfästena för vindskyddet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart, på längsledden.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan. Det är vanligt för eftermarknadsvindskydd och innebär att du behöver planera om du skall ha med baksätespassagerare eller ej. Särskilt bra är det då även att välja till förvaringsväskan nedan, när du förvarar vindskyddet utanför bilen.
Förvaringsväska: Förvaringsväska kan väljas till nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

4,295.00 kr

Artikel: vindskydd_bmw_4serie_g23_scb4_001 Kategorier: , Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till BMW 4-serie G23 årsmodell 2020+. Passar i bilens orginalfästen…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått110 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Visa recensioner på alla språk (6)

Bli först med att recensera “Vindskydd till BMW 4-serie G23 årsmodell 2020 och senare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 − 2 =

Du kanske även gillar…