Nyckelring med mynthållare i äkta sadelläder

Sprider du dina mynt och sedlar precis överallt? Hittar du dem i små fack i bilen, eller i nytvättade kläder…? Kanske är du rent av rädd att faktiskt förlora dem för alltid? I denna kontantfria värld kanske du rent av kan SPARA pengar på att köra denna exklusiva mynthållare för nyckelringar…

Ministorleken har en diameter på ca 5 centimeter.
Storlek liten har en diameter på ca 7 centimeter.
Det större storleken ha en diameter på ca 9 centimeter.

Sadelläder är ett mycket tjockt och tåligt äkta läder som används för krävande situationer. I nyckelringen ger det allra bästa skydd för dina mynt och sedlar. Sadelläder ger naturligt en rustik och antik känsla, där även färgerna varierar en del med lädret. Därmed kommer färgerna att variera en del mellan varje enskild produkt. Därför behöver du vara medveten om att bilderna ovan inte till fullo överensstämmer med den exakta färgen du får på din mynthållare. Detta är alltså naturligt, och även lite charmen med sadelläder.

Nyckelringarna med mynthållare är tillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

Denna väska är särskilt utvald och rekommenderad av Toplift för sin speciella funktion, kvalitet och syfte. Känner du att de väskor vi presenterar inte exakt överensstämmer med vad du egentligen önskar? Ta då gärna kontakt med oss! Det finns många fler varianter av väskor tillgängligt. Kanske kan vi erbjuda precis det du önskar? Vi ser fram emot att höra från dig. 

Se alla tillgängliga färger på bild i bildspelet ovan

719.00 kr

Description

Sprider du dina mynt och sedlar precis överallt? Hittar du dem i små fack i bilen, eller i nytvättade kläder…? Läs mer…

Additional information

Weight1 kg
Dimensions9 × 9 × 2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nyckelring med mynthållare i äkta sadelläder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =

You may also like…