Aluminium Resväska

Mycket välgjord resväska i aluminium tillgänglig i två färger. Den har utdragbart handtag, 360 graders roterande hjul och TSA lås*.

Väskorna är tillverkade med utsida i aluminium för att skydda ditt innehåll på bästa sätt. Den kan packas i båda sidorna och har ett avtagbart fack med dragkedja.

Väskan fås antingen i silver färg eller mattsvart (välj nedan).

Väskans yttermått är ca 56 x 37 x 21 centimeter
Innermåtten är ca 47 x 35 x 18 centimeter

Normal leveranstid: ca 2 veckor

Denna väska är särskilt utvald och rekommenderad av Toplift för sin speciella funktion, kvalitet och syfte. Känner du att de väskor vi presenterar inte exakt överensstämmer med vad du egentligen önskar? Ta då gärna kontakt med oss! Det finns många fler varianter av väskor tillgängligt. Kanske kan vi erbjuda precis det du önskar? Vi ser fram emot att höra från dig. 

* TSA låsmekanism: Internationella avtal kräver att en säker genomgång och screening av allt bagage skall ske innan det kan lastas på passagerarflygplan. Säkerhetspersonal kräver ofta att bagaget skall kunna öppnas för att kunna genomsökas. TSA LOCK® är ett globalt säkerhetssystem som tillåter passagerare att låsa sitt bagage, men ändå ge tillåtelse till säkerhetspersonal att genomsöka väskorna utan att skada dem. The Transport Security Administration (TSA), en myndighet inom U.S Department of Homeland Security, var den första myndigheten att använda systemet. Numera när man reser till flygplatser i USA, Canada, Japan, Israel, Finland, Norge, Danmark, Tjeckien, Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Sydkorea, Nya Zealand och snart många fler länder, är säkerhetskontrollanter utrustade med speciella verktyg som möjliggör för dem att öppna, inspektera och åter låsa väskor med RSA lås, utan att skada väskor och lås. För att veta om låset är RSA, se efter den ”Röda Diamant symbolen”. Varje lås som bär denna symbol är godkända av TSA.   

3,995.00 kr

SKU: aluminium_resvaska_handtag_tsa_gravity_arjb_001 Categories: , Tags: , ,

Description

En väldigt gedigen resväska i aluminium, med TSA lås och 360 graders roterande hjul, utdragbart handtag, två färger…

Additional information

Weight6 kg
Dimensions56 × 37 × 21 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aluminium Resväska”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

You may also like…