Bagageväskor till Jaguar F-type Cabriolet 2013-2016

(1 omdömen från kund)

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för Jaguar F-type Cabriolet (2013-2016). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; en för den undre lagret, en som placeras liggande, och två större väskor som ligger överst. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Ca 2 veckor för väskor med silverfärgade sömmar. Ca 4 veckor för väskor med mocka eller röd söm.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

4,585 kr

Artikel: bagagevaskor_jaguar_ftype_cabriolet_2013_ikjf_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Jaguar F-type Cabriolet 2013-2016. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt9 kg
Mått90 × 70 × 60 cm

1 recension av Bagageväskor till Jaguar F-type Cabriolet 2013-2016

  1. Bram

    Bags fit my F-type perfectly and the leather and stitching match completely with my car. So far really impressed by the response and quality of Toplift!

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − tio =

Du kanske även gillar…