GPS-spårare Maxitracker – portabel gps spårare för de flesta sitautioner

(1 omdömen från kund)

MaxiTracker är en batteridriven spårsändare i en vattentät konstruktion som ryms i din handflata. Med MaxiTracker är möjligheterna oändliga: du kan använda den för att spåra båtmotorer, varutransporter eller veteranbilar – bara din egen fantasi sätter gränserna! Dessutom kommer MaxiTracker med ett batteri på hela 6000 mAh, och har smarta energisparfunktioner inbyggda, som gör att den endast är aktiv när spårningsobjektet är i rörelse. Tack vare detta, så levererar produkten upp till 3 års standbytid eller 100 dagars aktiv användning (baserat på en timmes körning per dag)!

Med MaxiTracker tas begreppet ”kort startsträcka” till helt nya nivåer: det enda du behöver göra är att ladda produktens batteri med den medföljande USB-kabeln, placera spårsändaren på avsett objekt och ladda ned appen – sedan är det bara att börja spåra! Produkten uppdaterar sin position i appen per automatik varannan minut när spårningsobjektet är i rörelse, och du kan när som helst ta fram fullständig historik på hur spårsändaren har rört sig under valfri tidsperiod.

Tack vare den inbyggda magneten så blir monteringen superenkel, och du kan med enkelhet flytta spårsändaren mellan olika spårningsobjekt utan att behöva tänka på kabeldragning och strömförsörjning. Och eftersom MaxiTracker är vattentät (IP67), så kan du känna dig helt trygg när du tar den med dig ut på sjön!

Batteritiden på produkten påverkas av hur ofta produkten används; vänligen se tabellen längre ned på sidan för kalkylationer på batteritiden.

MaxiTracker har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är endast 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät. Produkten växlar sömlöst mellan de olika näten, så att den alltid är ansluten till den operatör som har bäst täckning. I Sverige växlar enheten exempelvis mellan Telia, Telenor och Tele2s nät och väljer den med bäst täckning för tillfället.

Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider – du kan avaktivera och aktivera tjänsten efter tycke och smak, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen. Perfekt för dig som har exempelvis båt eller husvagn, och bara vill använda spårningen under sommarhalvåret!

STYRNING MED MOBILAPP
MaxiTracker styrs helt och hållet via vår populära app SweTrack Live, som låter dig se spårsändarens position direkt från din dator eller mobila enhet.

ENERGISPARFUNKTIONER
Det smarta energisparläget gör att produktens batteriförbrukning minimeras när spårningsobjektet är stillastående – MaxiTracker är bara aktiv då den noterar rörelse, vilket ger produkten en fantastisk batteritid.

LIVESPÅRNING
Livespårningen låter dig se hur spårsändaren rör sig, direkt på skärmen. Positionen uppdateras automatiskt en gång varannan minut när objektet är i rörelse, och när objektet står still så kopplas produkten ned för att maximera batteritiden.

GEOSTÄNGSEL
Med appen SweTrack Live kan du ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om fordonet lämnar ett visst område – t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?

HISTORIK
Alla positioner sparas i appen SweTrack Live – så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur ditt fordon rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens husbilssemester!

MAGNET FÖR ENKEL MONTERING
Den inbyggda magneten i MaxiTracker gör att du enkelt kan montera spårsändaren på valfri metallyta!

VATTENTÅLIG DESIGN
MaxiTracker är IP67-klassad, vilket innebär att den är vattentät. Den tål både fukt och våld utan problem!

INFORMATION OM BATTERITID:

Standbytid: Upp till tre år
Konstant användning: 100 timmar
1 timmes användning/dag: 100 dagar
30 minuters användning/dag: 200 dagar

Information:
Med användning menas att spårningsobjektet är i rörelse. När objektet är stillastående, är produkten i standbyläge (viloläge).

Normal leveranstid: GPS-spåraren finns vanligen i lager.

990.00 kr

Kort produktinfo

Den portabla spårsändare MaxiTracker har en smidig, vattentät konstruktion som ryms i din jackficka. Den kan monteras med magnet på valfri plats i ditt fordon, och har upp till tre års standbytid. Den är det perfekta alternativet för dig som inte vill bekymra dig om kabeldragning! Integrerat SIM-kort för Europa (inklusive Norge och Schweiz). Du behöver köpa till ett flexibelt månatligt abonnemang för SIM-kortet…

Ytterligare information

Vikt2 kg
Mått40 × 20 × 20 cm

1 recension av GPS-spårare Maxitracker – portabel gps spårare för de flesta sitautioner

  1. Mats Persson

    Mycket bra produkt. Lätt att driftsätta och den fungerade direkt. Man förstår appen ganska snabbt.
    Mycket nöjd, jag har haft andra men denna var bäst.

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 6 =

Du kanske även gillar…